Μικροσκοπικά μωρά & τεράστια σκυλιά:Μια σχέση ζωής σε 22 φωτογραφίες που σε γεμίζουν αγάπη

Μικροσκοπικά μωρά & τεράστια σκυλιά:Μια σχέση ζωής σε 22 φωτογραφίες που σε γεμίζουν αγάπη

Και θα σου διώξουν κάθε αμφιβολία για το αν ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος όχι μόνο του ανθρώπου αλλά και του παιδιού σου.

Μπορεί, σε πρώτη σκέψη, η εικόνα ενός τοσοδούλικου μωρού δίπλα σε ένα τεράστιο σκυλί να είναι τρομακτική, η πραγματικότητα όμως δεν έχει καμία σχέση με τρόμο, φόβο και ανησυχία.

Τα μεγαλόσωμα σκυλιά, στην πλειοψηφία τους, είναι τόσο αγαπησιάρικα όσο και το πιο γλυκό κουτάβι και η καλύτερη παρέα για ένα μικρό παιδί, κι ας είναι ακόμα μωρό. Προστατεύουν τα μικρά αυτά ανθρωπάκια με κάθε κόστος, τα φροντίζουν, τα αγαπούν και τα μαθαίνουν τι σημαίνει εμπιστοσύνη, αυτοπεποίθηση, υπευθυνότητα και συμπόνια. Σαν να λέμε, τα σκυλιά αυτά μαθαίνουν στα μικρά παιδιά πως να γίνουν σωστοί άνθρωποι.
Σίγουρα, υπάρχουν και κάποιες συγκεκριμένες ράτσες που κάθε εκτροφέας θα σε προειδοποιήσει πως δεν είναι και η καλύτερη επιλογή αν έχεις παιδί στο σπίτι, επειδή τείνουν να είναι υπερ-προστατευτικά απέναντι στα μωρά ή ανήσυχα. Το ίδιο ισχύει και για πιο μικρόσωμες ράτσες, καθώς έχουν τάσεις εκνευρισμού αλλά και ζήλιας απέναντι στα παιδιά.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, όμως, ένα σκυλί-θηρίο είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι για να μεγαλώσεις το μωρό σου και να του χαρίσεις μια μαγική παιδική ηλικία, δίνοντάς του τον καλύτερο φίλο που θα μπορούσε να έχει ποτέ.

Μπείτε στην photo gallery και δείτε 22 μοναδικές στιγμές μεταξύ μωρών και μεγαλόσωμων σκύλων που όχι μόνο θα σας πείσουν για όλα αυτά αλλά θα σας φτιάξουν και ολόκληρη τη μέρα.