Θεωρείς ευτράπελο στον γάμο το σπασμένο τακούνι; Και πού να δεις αν εμφανιστεί ο Tom Hanks

Μαρία Ροδίτη
Θεωρείς ευτράπελο στον γάμο το σπασμένο τακούνι; Και πού να δεις αν εμφανιστεί ο Tom Hanks

Ο Tom Hanks πόζαρε με μια νύφη και τις φίλες της στη μέση του δρόμου και προκάλεσε το πιο… ευχάριστο ευτράπελο που μπορεί να συμβεί σε γάμο.

Η περίοδος των γάμων έχει ξεκινήσει κι επίσημα. Η άνοιξη είναι εδώ και ολοένα και περισσότερα ζευγάρια αποφασίζουν αυτόν τον καιρό να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Αν κι εσύ βρίσκεσαι σε αυτήν τη φάση ας σου ευχηθώ για αρχή «καλά στέφανα». Να μην έχεις άγχος, να το απολαύσεις και να περάσεις υπέροχα με τους αγαπημένους σου.

Θα πρέπει, ωστόσο, να έχεις υπόψη σου ότι εκείνη τη μέρα μπορούν να συμβούν ΤΑ ευτράπελα. Μη σε πιάσει πανικός, ούτε και να εκνευριστείς με κάτι απροσδόκητο και εκτός προγράμματος που θα συμβεί. Δες το σαν μια «έκπληξη»- ό,τι κι αν είναι αυτό- που θα κάνει την ημέρα του γάμου σου ξεχωριστή και fun!

Πες μας σε ποιον τύπο bride-to-be ανήκεις, για να βρούμε μαζί το ιδανικό νυφικό για τον γάμο σου!

Τι μπορεί να συμβεί και τι να προσέξεις την ημέρα του γάμου

Την πιο ωραία μέρα της ζωής σου, την ημέρα που παντρεύεσαι, μπορούν να συμβούν τα πιο τρελά πράγματα. Από το να σπάσει το τακούνι της νυφικής γόβας σου, να ξεχάσει ο γαμπρός… τη νυφική ανθοδέσμη, κάτι να χαθεί ή κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο να μην εμφανιστεί. Σίγουρα, όμως, δεν περιμένεις να έρθει στον γάμο σου… ο Tom Hanks. Ναι, κι αυτά συμβαίνουν!



Ψυχραιμία! Φρόντισε μέσα στο αυτοκίνητο να έχεις ένα δεύτερο ζευγάρι παπούτσια. Ή καλύτερα flat παπούτσια για να μπορέσεις να βγάλεις τις γόβες και να χορεύεις ανέμελη και ξεκούραστη. Αν ο γαμπρός ξεχάσει τώρα την ανθοδέσμη… don’t panic! Κάνε ανασούλες και σκέψου πως αυτή η μέρα που τόσο καιρό περίμενες ήρθε.

Όσο για το αν κάτι χαθεί ή δεν έρθει κάποιος που περίμενες πώς και πώς, σιγά μην κάτσεις να σκάσεις. Απόλαυσε τη μέρα με όσους σε τίμησαν και χόρεψε με την ψυχή σου!

Ο Tom Hanks «εισέβαλε» σε γάμο

Όπως σου είπα προηγουμένως καμία νύφη δεν περιμένει κάποιον star να «εισβάλει» στον γάμο της. Να, όμως, που κι αυτά συμβαίνουν καμιά φορά. Στην προκειμένη περίπτωση ο Tom Hanks θέλησε να βγάλει μια φωτογραφία με τη νύφη Grace Gwaltney, με την κοπέλα… να είναι σε σοκ όση ώρα προσπαθούσε να καταλάβει τι συνέβαινε την ημέρα του γάμου της.

GAMOS TOMHANKS

Η απροσδόκητη συνάντηση συνέβη όταν η νύφη – μαζί με τις παράνυμφους και φίλες της- κατευθυνόταν προς το ξενοδοχείο στο οποίο θα γινόταν η δεξίωση του γάμου της, στο Pittsburgh. Κάπου εκεί εμφανίστηκε ο Tom Hanks, ο οποίος στήθηκε και πόζαρε ανάμεσα στη νύφη και τις φίλες της με τη wedding photographer, Rachel Rownald, να απαθανατίζει τη στιγμή. Τα πρόσωπά τους και τα χαμόγελά τους – όπως βλέπεις- μιλούν από μόνα τους.

Photos: Rachel Rowland

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ