Διάλεξε τη γαμήλια χρωματική παλέτα σου με βάση τα 6 απόλυτα trends για το 2022

Ιωάννα Τζανή
Διάλεξε τη γαμήλια χρωματική παλέτα σου με βάση τα 6 απόλυτα trends για το 2022

Από έντονες αποχρώσεις έως ουδέτερες, οι επιλογές είναι πολλές και για κάθε γούστο!

Όταν πρόκειται για τον προγραμματισμό του γάμου σου, ένα από τα πρώτα πράγματα που καλείσαι να κάνεις είναι να καταλήξεις σε μια χρωματική παλέτα. Η παλέτα που θα επιλέξεις, θα επηρεάσει κάθε πτυχή της σημαντικής αυτής ημέρας - από τη διακόσμηση και τα λουλούδια μέχρι το outfit σου στο γαμήλιο τραπέζι (αν επιλέξεις να βγάλεις το νυφικό για να είσαι πιο άνετη).

«Πρέπει να επιλέξεις χρώματα που σε αντιπροσωπεύουν και είναι αυθεντικά. Ένας εύκολος τρόπος για να καταλήξεις σε μια χρωματική παλέτα είναι να επιλέξεις με βάση τη διακόσμηση του σπιτιού σου ή τα χρώματα που πρωταγωνιστούν στην γκαρνταρόμπα σου», λέει η lead planner στο Mavinhouse Events, Sarah Crowell.

Πριν παραγγείλεις γαμήλια τούρτα μάθε τα 9 trends του 2022

Εάν χρειάζεσαι περισσότερη καθοδήγηση προκειμένου να επιλέξεις την ιδανική χρωματική παλέτα για τον γάμο σου, παρακάτω θα βρεις μερικές συμβουλές από κορυφαίους wedding planners, προκειμένου να μετριάσεις το άγχος σου και να αντλήσεις έμπνευση. Ψάξαμε και βρήκαμε ποιες αποχρώσεις λατρεύουν οι ειδικοί για το 2022 και σου παρουσιάζουμε τα 6 κορυφαία trends της χρονιάς, σύμφωνα με τους επαγγελματίες.


https://www.instagram.com/p/CbwvZmStY7J/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

#1. Οι ουδέτεροι τόνοι είναι πάντα must

Τα ουδέτερα χρώματα επιτρέπουν στις οργανικές αποχρώσεις της φύσης να λάμψουν, σύμφωνα με τη Sarah Crowell. Η ίδια υποστηρίζει ότι τα περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν λευκούς, μπεζ και πράσινους τόνους για τον γάμο τους. Δοκίμασε να επιλέξεις αυτές τις αποχρώσεις για έναν γάμο που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στα τέλη του καλοκαιριού ή στις αρχές του φθινοπώρου.

#2. Πες «ναι» στο κίτρινο

Αυτό το φωτεινό και έντονο χρώμα προκαλεί το αίσθημα της ευτυχίας, καθιστώντας το την τέλεια χρωματική παλέτα για την ημέρα του γάμου σου, υποστηρίζει η lead planner στο Daughter of Design, Annie Lee. Και το καλύτερο; Υπάρχει μεγάλη γκάμα αποχρώσεων, επομένως το κίτρινο λειτουργεί σε κάθε εποχή. Συνδύασε κίτρινες με λευκές αποχρώσεις αν ο γάμος πρόκειται να γίνει την άνοιξη ή το καλοκαίρι. Αν ο γάμος έχει προγραμματιστεί για το φθινόπωρο, συνδύασε το κίτρινο με το καφέ.

#3. Γήινοι τόνοι

Πρόβαλε τη φυσική ομορφιά της Μητέρας Γης στη χρωματική παλέτα του γάμου σου. Ο creative director του Gregory Blake Sams Events, Blake Sams, προτιμά να δουλεύει με χρώματα που είναι λίγο μακριά από την πεπατημένη. «Λατρεύουμε να χρησιμοποιούμε χρώματα που είναι απαλά και γήινα», λέει. Μια γήινη χρωματική παλέτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο το χρόνο. Σύμφωνα με τον Sams, «Το φθινόπωρο τα χρώματα δένουν όμορφα. Τον χειμώνα προσφέρουν ζεστασιά σε έναν χώρο.Την άνοιξη, προσφέρουν κάτι απροσδόκητο και διαφορετικό».



#4. Pantone μωβ

Δε θα μπορούσαμε να αφήσουμε έξω από τη λίστα μας, αυτή τη ρομαντική και υπέροχη απόχρωση. Άλλωστε, η Pantone ανακήρυξε το «Very Peri», το απόλυτο χρώμα για το 2022. Η ιδιοκτήτρια και σχεδιάστρια του Denise Lillie Engagements, Denise Lillie O'Neal, πιστεύει ότι αυτό το χρώμα «θα αλλάξει τα συνηθισμένα, που δεν είναι άλλα από το απαλό ροζ, το ιβουάρ και το πράσινο. Ήρθε η ώρα για μια πιο φρέσκια ματιά στους γάμους. Το βλέπω ως μια πύλη για πιο δυνατές και πιο έντονες επιλογές». Η ίδια συνιστά στα ζευγάρια να συνδυάσουν αυτόν τον τόνο λεβάντας με έναν που είναι ακόμα πιο έντονος. «Ο συνδυασμός Very Peri με πιο τολμηρά, φωτεινότερα χρώματα όπως το κοραλί, το ροζ ή ακόμα και το μαύρο, είναι ένας κλασικός συνδυασμός που μπορεί να λειτουργήσει όμορφα σε κάθε εποχή», υποστηρίζει.

#5. Τολμηρά και φωτεινά χρώματα

Τα παστέλ είναι η κυρίαρχη γαμήλια χρωματική παλέτα τα τελευταία χρόνια, αλλά η wedding planner, Lisa Costin, το εκτιμά όταν οι πελάτες της απομακρύνονται από αυτές τις συνηθισμένες αποχρώσεις. «Πάντα ενθουσιαζόμαστε όταν τα ζευγάρια μας επιλέγουν μια φωτεινή και πολύχρωμη παλέτα έναντι της πάντα δημοφιλούς και παραδοσιακής "ολόλευκης" ή "ροζ και χρυσού". Μας αρέσει να βλέπουμε ένα φρέσκο ​​χρώμα να εμφανίζεται ανάλογα με την τοποθεσία και το περιβάλλον», περιγράφει η Costin. Αν θέλεις, λοιπόν, να κάνεις μια τολμηρή επιλογή, συνδύασέ την με μια πιο ήπια απόχρωση με την οποία νιώθεις πιο ασφαλής.

#6. Οι καλοκαιρινοί τόνοι συναντούν τις φθινοπωρινές αποχρώσεις

Η ανάμειξη των παραδοσιακών εποχιακών αποχρώσεων δημιουργεί μια μοναδική χρωματική παλέτα για τα ζευγάρια που παντρεύονται στο τέλος μιας σεζόν και στην αρχή μιας άλλης. Η ιδιοκτήτρια του B Astonished Events, Melissa Williams, χρησιμοποιεί αυτή την προσέγγιση για έναν γάμο που πραγματοποιείται προς το τέλος του καλοκαιριού. «Τα κυρίαρχα χρώματα είναι το λευκό και το ιβουάρ με πλούσια πρασινάδα, σε συνδυασμό με κόκκινες, μπλε και χρυσαφί αποχρώσεις», λέει η Williams.

Image: @wedding.details

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πριν επιλέξεις τη γαμήλια ανθοδέσμη σου μάθε τη σημασία πίσω από 11 ρομαντικά λουλούδια

Ένας λάθος καλεσμένος μπορεί να καταστρέψει την ημέρα του γάμου σου!