Παντρεύεσαι το καλοκαίρι; 10 trends για να επιλέξεις το προσκλητήριο του γάμου σου

Ιωάννα Τζανή

Από ζωγραφιές καλοκαιρινών προορισμών μέχρι παστέλ αποχρώσεις.

Οι καλοκαιρινοί γάμοι είναι η πιο δημοφιλής επιλογή, και υπάρχουν πολλοί και καλοί λόγοι για αυτό! Από τον υπέροχο καιρό μέχρι τις έντονες αποχρώσεις που τους συνοδεύουν, οι καλοκαιρινοί μήνες προσφέρουν μια πληθώρα όμορφων επιλογών για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σου.

Είτε διοργανώνεις μια δεξίωση σε ένα κτήμα γάμου είτε ένα πάρτι δίπλα στη θάλασσα, τα προσκλητήρια αποτελούν βασικό κομμάτι της προετοιμασίας, αφού θα δώσουν το... κάτι παραπάνω και θα προετοιμάσουν με τον καλύτερο τρόπο τους καλεσμένους σου.

Το 2022 θέλει πρωτοτυπία και αυτές οι 5 ιδέες θα σε κάνουν να οργανώσεις τον γάμο σου αλλιώς

Μπορεί το καλοκαίρι να είναι συνυφασμένο με έντονες και χαρούμενες αποχρώσεις, όμως υπάρχουν πολλές ακόμη επιλογές που μπορείς να λάβεις υπόψη.

Παρακάτω θα βρεις τα 10 κορυφαία trends για φέτος το καλοκαίρι, που θα ενθουσιάσουν τους καλεσμένους σου.

#1. Παρουσίασε έναν καλοκαιρινό προορισμό

Η απεικόνιση ενός καλοκαιρινού προορισμού είναι σίγουρο ότι θα δώσει έναν ξεχωριστό και ιδιαίτερο τόνο στα προσκλητήρια του γάμου σου.

#2. Βάλε τους καλεσμένους σε... τροπικό κλίμα

Ακόμα κι αν δεν διοργανώνεις το γάμο σου σε μια τροπική τοποθεσία, μπορείς να μεταφέρεις αυτή την εικόνα στα προσκλητήρια.

#3. Pastel, γιατί όχι;

Το καλοκαίρι δεν είναι μόνο έντονες αποχρώσεις. Μπορείς να επιλέξεις και pastel. Πες «ναι» σε μια απαλή, ρομαντική παλέτα και κάνε τη διαφορά.

margoandbees.com

#4. Keep it simple

Το απλό δε σημαίνει ότι είναι λιγότερο όμορφο και εντυπωσιακό. Για να κάνεις τη διαφορά, μπορείς να προσθέσεις ένα μικρό λογότυπο.

#5. Επίλεξε ένα πολύχρωμο μονόγραμμα

Το μονόγραμμα προσθέτει μια εξαιρετική πινελιά στα προσκλητήρια γάμου, αφού τις κάνει αυτομάτως μοναδικές και εξατομικευμένες. Επίλεξε floral λεπτομέρειες και δώσε μια super καλοκαιρινή νότα στα προσκλητήριά σου.

Στην παρακάτω photo gallery θα βρεις 5 ακόμη trends για τα καλοκαιρινά προσκλητήρια του γάμου σου.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης