Το 2022 θέλει πρωτοτυπία και αυτές οι 5 ιδέες θα σε κάνουν να οργανώσεις τον γάμο σου αλλιώς

Το 2022 θέλει πρωτοτυπία και αυτές οι 5 ιδέες θα σε κάνουν να οργανώσεις τον γάμο σου αλλιώς

Όλοι οι τρόποι για να απογειώσεις την ωραιότερη ημέρα της ζωής σου.

Κάθε γυναίκα ονειρεύεται την ημέρα του γάμου της και επιθυμεί όλα να δείχνουν τέλεια από το νυφικό φόρεμα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια στην γαμήλια δεξίωση. Εν μέσω καραντίνας οι μελλόνυμφοι είχαν να αντιμετωπίσουν πολλούς περιορισμούς (όριο στους καλεσμένους, απαγόρευση μουσικής, μάσκες κ.ά) ωστόσο το 2022 τα ζευγάρια μπορούν να χαρούν στο έπακρο την πιο σημαντική στιγμή της ζωής τους.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που προτίμησαν να αναβάλλουν το γάμο τους λόγω covid και η φετινή χρονιά αναμένεται να «σπάσει ρεκόρ» γάμων. Όπως είναι λογικό οι φωτογράφοι, οι σχεδιαστές νυφικών, οι wedding planners και τα catering εργάζονται ήδη πυρετωδώς για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις των μελλονύμφων.

Φέτος τα ζευγάρια δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη. Εστιάζουν στην ευχαρίστηση του καλεσμένου, δημιουργώντας πιο εξατομικευμένες λεπτομέρειες και ξοδεύοντας περισσότερα χρήματα ανά άτομο για να κάνουν την γαμήλια τελετή μια μοναδική εμπειρία. Συνέχισε να διαβάζεις για να ανακαλύψεις μερικές από τις trending προτάσεις που αξίζει να επιλέξεις για τον γάμο σου.

Πριν παραγγείλεις γαμήλια τούρτα μάθε τα 9 trends του 2022

5 προτάσεις για την ωραιότερη ημέρα της ζωής σου

via GIPHY

1) Mεγάλα parties

Tα μεγάλα πάρτι επιστρέφουν δυναμικά το 2022. Ο σχεδιαστής Jason Mitchell Kahn μίλησε στο brides.com και ανέφερε :«Περάσαμε λίγο χρόνο που δεν μπορούσαμε να γιορτάσουμε, και τώρα που μπορούμε, θα είμαστε καλύτεροι από ποτέ!». Μεγάλες floral εγκαταστάσεις, γαμήλιες τελετές με φως, μουσική και πολλούς καλεσμένους, αναμένεται να κυριαρχήσουν αυτή τη χρονιά.

2) Γάμος στον προορισμό των ονείρων σου

Τι καλύτερο από το να παντρευτείς τον έρωτα της ζωής σου σε έναν εξωτικό προορισμό. Αν πραγματικά επιθυμείς το διαφορετικό για τον γάμο σου, μην υπολογίσεις τους φίλους και τους συγγενείς που δεν θα μπορέσουν να έρθουν αλλά δώσε έμφαση στο τι επιθυμείς εσύ να γίνει.

3) Τριήμερο γαμήλιο πάρτι

Αρκετά ζευγάρια τείνουν να επεκτείνουν το γαμήλιο πάρτι διοργανώνοντας τριήμερο γλέντι. Οι καλεσμένοι έχουν περισσότερο χρόνο για να διασκεδάσουν και να δημιουργήσουν αναμνήσεις.

gamos9

4) Γάμος σε κλειστό κύκλο

Πολλά είναι τα ζευγάρια που θέλουν να δημιουργήσουν αίσθηση οικειότητας στην γαμήλια τελετή, περιορίζοντας δραματικά τη λίστα των καλεσμένων. Ένας γάμος σε κλειστό κύκλο, όπως ακριβώς τον έχεις ονειρευτεί, είναι βέβαιο πως θα σου μείνει αξέχαστος.

5) Γαμήλια δεξίωση με live

Η έμφαση στην ψυχαγωγία είναι το παν με το live act να παραμένει ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις ξεχωριστό τον γάμο σου. Η μουσική είναι αναπόσπαστο κομμάτι του πάρτι και ένας καλός dj ή μια τραγουδίστρια θα ανεβάσουν τη διάθεση στα ύψη.

Πηγή κεντρικής: pexels.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

10 eco-friendly ιδέες που θα απογειώσουν τον γάμο σου

Διάλεξε τη γαμήλια χρωματική παλέτα σου με βάση τα 6 απόλυτα trends για το 2022