5 Instagram accounts για να αντλήσεις έμπνευση για το δαχτυλίδι των αρραβώνων σου

Ιωάννα Τζανή
5 Instagram accounts για να αντλήσεις έμπνευση για το δαχτυλίδι των αρραβώνων σου

Βρες το μονόπετρο των ονείρων σου.

Το Instagram είναι μια από τις αγαπημένες πηγές έμπνευσης για τις μέλλουσες νύφες, ειδικά όταν πρόκειται για τα δαχτυλίδια αρραβώνων. Εξάλλου, δεν είναι πολύ νωρίς για να αρχίσεις να ψάχνεις για το μονόπετρο των ονείρων σου.

Μπαίνοντας σε μερικά από τα πιο δημοφιλή νυφικά Instagram accounts, θα μπορέσεις να πάρες μια ιδέα για το τι είναι hot αυτή την περίοδο, σύμφωνα με τις influencers, αλλά και διάσημες και μη νύφες.

Παρακάτω θα βρεις 5 από τους αγαπημένους μας λογαριασμούς για δαχτυλίδι αρραβώνων που πρέπει οπωσδήποτε να ακολουθήσεις.

#1. @heidigibsondesigns

https://www.instagram.com/p/B2R8sUAA2pq

Η σχεδιάστρια κοσμημάτων Heidi Gibson με έδρα το Λος Άντζελες ξεκίνησε να σχεδιάζει μονόπετρα όταν το αρχικό της δαχτυλίδι αρραβώνων χάθηκε σε φωτιά που πήρε το σπίτι της. Άδραξε μαέσως την ευκαιρία να δημιουργήσει ένα νέο δαχτυλίδι για τον εαυτό της, γνωστό πλέον ως «Gatsby», και από τότε σχεδιάζει εκπληκτικά κομμάτια. Εξίσου μοντέρνα και διαχρονικά, καθεμία από τις ειδικά σχεδιασμένες δημιουργίες της Gibson λάμπει (κυριολεκτικά).

#2. @theclearcut

https://www.instagram.com/p/B26r5KVAZUl

Αν οι άνθρωποι στο The Clear Cut ξέρουν ένα πράγμα, αυτό είναι τα διαμάντια (και πώς να δημιουργήσουν ένα αξιοζήλευτο Instagram account). Η εταιρεία ιδρύθηκε από την Olivia Landau και τον σύζυγό της, Kyle Simon, και όλα τα δαχτυλίδια τους είναι κατά παραγγελία και κατασκευασμένα στη Νέα Υόρκη. Ακολούθησε το IG τους για να αντλήσεις έμπνευση από μια τεράστια ποικιλία δαχτυλιδιών αρραβώνων.

#3. @jenniekwondesigns

daxtylidi.jpg

Για τις λιγότερο φανταχτερές και πιο minimal μέλλουσες νύφες, η Jennie Kwon είναι η ιδανική. Γνωστή για τα λεπτεπίλεπτα σχέδιά της, τα κομμάτια της Kwon είναι μικροσκοπικά και διαχρονικά, αλλά γεμάτα περίπλοκες λεπτομέρειες. Σε έναν κόσμο γεμάτο λαμπερά διαμάντια και τεράστιες πέτρες, αυτό το Instagram account είναι μια απαραίτητη δόση κομψής και εκλεπτυσμένης απλότητας.

#4. @thecaratclub

thecaratclub_72306486_702194536936028_4817956869519599548_n.jpg

Αν δεν έχεις ανακαλύψει ακόμα το στιλ σου όσον αφορά στα μονόπετρα, το The Carat Club θα σε βοηθήσει να το κάνεις. Ως η μεγαλύτερη πηγή στον κόσμο με εντυπωσιακά δαχτυλίδια αρραβώνων, αυτός ο λογαριασμός έχεο άφθονο περιεχόμενο προτάσεων.

#5. @stephaniegottlieb

stephaniegottlieb_73311500_970693909951102_8868655218448892537_n.jpg

Η σχεδιάστρια κοσμημάτων Stephanie Gottlieb με έδρα τη Νέα Υόρκη θα σε ξετρελάνει με την κλασική, αλλά μοντέρνα, αισθητική της. Η ειδικότητά της είναι να δημιουργεί προσαρμοσμένα δαχτυλίδια αρραβώνων (από το σχέδιο και το σχήμα μέχρο το χρώμα του μετάλλου), αλλά η σειρά κοσμημάτων της SG Fine είναι κάτι που δεν πρέπει να χάσεις. Η Instagram account της είναι γεμάτο με συμβουλές για την εύρεση του τέλειου δαχτυλιδιού.