Γιατί να μετατρέψεις τον γάμο σου σε ένα διήμερο πάρτι

Γιατί να μετατρέψεις τον γάμο σου σε ένα διήμερο πάρτι

Οι λόγοι που θα σε πείσουν να μην κάνεις μια συνηθισμένη και μονότονη τελετή γάμου, αλλά ένα διήμερο καλοκαιρινό πάρτι.

Η ημέρα του γάμου σου είναι έτσι κι αλλιώς μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής σου - αλλά τι θα γινόταν αν μπορούσες να μετατρέψεις αυτή τη μέρα σε ένα διήμερο ή τριήμερο καλοκαιρινό πάρτι;

Τη σημερινή εποχή, πολλά ζευγάρια επιλέγουν να κάνουν ένα πολυήμερο γαμήλιο πάρτι αντί για μια τελετή γάμου που θα διαρκέσει μόλις μερικές ώρες. Αυτό τους επιτρέπει να περάσουν περισσότερο διασκεδαστικό και ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και να μοιραστούν πραγματικά τη χαρά τους με φίλους και οικογενειακά πρόσωπα.

Η σημασία πίσω από την πιο δημοφιλή ατάκα στην τελετή του γάμου που σίγουρα δε γνωρίζεις

Εάν, λοιπόν, σκέφτεσαι κι εσύ να μην κάνεις έναν παραοδοσιακό γάμο και να πεις «ναι» σε αυτή την πρωτότυπη ιδέα, είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε και να σε πείσουμε να το τολμήσεις.

Πλεονεκτήματα του πολυήμερου γαμήλιου πάρτι

Γιατί να περάσετε μόνο μια μέρα γιορτάζοντας την αγάπη σας ο ένας για τον άλλον όταν μπορείτε να γιορτάσετε για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο; Σύμφωνα με τους ειδικούς, υπάρχουν πολλά προνόμια για την παράταση της διάρκειας του καλύτερου πάρτι που έγινε ποτέ.

https://www.instagram.com/p/CebhHMrrgSE

#1. Περισσότερος χρόνος με φίλους και οικογένεια

Ένα από τα πιο κοινά πράγματα που λένε τα ζευγάρια για τη σπουδαία αυτή ημέρα είναι ότι περνά αστραπιαία. Μετατρέποντας την ημέρα του γάμου σου σε ένα διήμερο ή τριήμερο πάρτι, θα μπορέσετε και οι δύο να παρατείνετε αυτή την αίσθηση της απόλυτης ευτυχίας για λίγο ακόμη. Αυτό θα σας επιτρέψει, επίσης, να περάσετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με όλους τους καλεσμένους σας. «Ένα τεράστιο μπόνους για το πολυήμερο γαμήλιο πάρτι είναι ότι μπορείτε να κάνετε μια εκτεταμένη γιορτή και να περάσετε περισσότερο χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα», λέει ο Jung Lee, αρχιτέκτονας εκδηλώσεων και ιδρυτής της Fête.

#2. Οι καλεσμένοι σας θα το ευχαριστηθούν πολύ περισσότερο - όπως ακριβώς εσύ και ο αγαπημένος σου

Το να έχεις προγραμματισμένες εκδηλώσεις όλο το Σαββατοκύριακο όχι μόνο θα κάνει τους καλεσμένους σου να διασκεδάσουν πολύ περισσότερο, αλλά θα τους δώσει την ευκαιρία να γνωρίσουν νέα άτομα και να ζήσουν μια πρωτόγνωρη και ξεχωριστή εμπειρία. Ορισμένες πολύ διασκεδαστικές και δημοφιλείς ιδέες περιλαμβάνουν μια ώρα κοκτέιλ καλωσορίσματος σε ένα boutique hotel ή ένα εστιατόριο, μια δοκιμή κρασιού ή οινοπνευματωδών ποτών και ένα πάρτι στην παραλία.

#3. Έχετε την ευκαιρία να εντάξετε στον γάμο σας δραστηριότητες που αγαπάτε ως ζευγάρι

Το πολυήμερο γαμήλιο πάρτι θα σου επιτρέψει να οργανώσεις μια ποικιλία εκδηλώσεων και συγκεντρώσεων που αντικατοπτρίζουν εσάς ως ζευγάρι. Για παράδειγμα, αν και οι δύο αγαπάτε να εξερευνάτε νέα οινοποιεία ή ζυθοποιεία, οργανώστε μια γευσιγνωσία κρασιού ή μπύρας αντί της τυπικής εκδήλωσης ποτών καλωσορίσματος. Το να συμπεριλάβετε τους φίλους και την οικογένειά σας στα χόμπι που απολαμβάνετε ως ζευγάρι θα κάνει το Σαββατοκύριακο ακόμα πιο ξεχωριστό.