Τα 3 λουλούδια που δεν πρέπει να επιλέξεις στη νυφική ανθοδέσμη σου

Παυλίνα Μητροφάνη
Τα 3 λουλούδια που δεν πρέπει να επιλέξεις στη νυφική ανθοδέσμη σου

Ετοιμάζεις τον γάμο των ονείρων σου; Μάθε ποια είναι τα 3 λουλούδια που καλό θα ήταν να αποφύγεις για την ανθοδέσμη του γάμου σου!

Η ημέρα του γάμου σου είναι ίσως από τις πιο σημαντικές και όμορφες στιγμές της ζωής σου. Kαι, βέβαια, για να είναι όπως τον ονειρεύεσαι χρειάζεται και τις κατάλληλες προετοιμασίες!

Ποιες είναι αυτές; Το νυφικό, οι μπομπονιέρες, ο στολισμός, τα προσκλητήρια και… η ανθοδέσμη. Σήμερα, θα σταθούμε λίγο σε αυτό και θα μιλήσουμε για την ανθοδέσμη που θα επιλέξεις καθώς δεν είναι όλα τα λουλούδια κατάλληλα για γάμο. Κι όμως! Και στην επιλογή της νυφικής ανθοδέσμης - όπως και σε πολλά άλλα θέματα του γάμου- πρέπει να είσαι προσεκτική. Για την ακρίβεια, υπάρχουν 3 συγκεκριμένα λουλούδια που καλό είναι να μην προτιμήσεις στη νυφική ανθοδέσμη σου. Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά!

Γιατί να μετατρέψεις τον γάμο σου σε ένα διήμερο πάρτι

Τα 3 λουλούδια που δεν πρέπει να έχει η νυφική ανθοδέσμη

Πασχαλιές

Ενώ οι πασχαλιές είναι ένα τόσο όμορφο και ρομαντικό λουλούδι, που μπορεί να δώσει χρώμα σε όλο αυτό το λευκό του γάμου σου, δεν είναι και ό,τι πιο κατάλληλο για νυφική ανθοδέσμη. Γιατί; Διότι μαραίνονται εύκολα. Σίγουρα δεν θέλεις η ανθοδέσμη σου να έχει μαραθεί μόλις φτάσεις με τον σύζυγό σου στον χώρο της δεξίωσης.

Ορτανσίες

Οι ορτανσίες απαιτούν διαρκές πότισμα. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο καλύτερα να τις αποφύγεις. Εκτός, βέβαια, αν ο ανθοπώλης σού κάνει ειδική κατασκευή με νεράκι στις άκρες τους.

https://www.instagram.com/p/Ce3PscUOcJV

Κρίνοι

Ο κρίνος συγκεντρώνει γύρη και αυτός είναι ένας από τους λόγους για να μην τον επιλέξεις. Φαντάζεσαι την ώρα που σε χαιρετούν οι καλεσμένοι κάποιος να έχει αλλεργία και να αρχίσει να φταρνίζεται;

Εμπιστεύσου τον ανθοπώλη σου

Καλό είναι όταν επισκεφθείς το ανθοπωλείο που έχεις επιλέξει και θέλεις να αναλάβει όλο τον στολισμό του γάμου σου, να εμπιστευθείς και τον ανθοπώλη. Συζήτησε μαζί του την παλέτα χρωμάτων που σε ενδιαφέρει, δες στολισμούς που έχει πραγματοποιήσει σε άλλους γάμους και εξήγησέ του το στυλ που θα έχει ο δικός σου γάμος.

Έτσι, κι εκείνος θα μπορέσει να σε κατευθύνει και να σε βοηθήσει να επιλέξεις την κατάλληλη για εσένα νυφική ανθοδέσμη που θα συμπληρώνει αρμονικά το νυφικό σου.