Τα floral προσκλητήρια γάμου είναι ιδανικά για κάθε εποχή – 10 elegant ιδέες

Μαρία Ροδίτη
Τα floral προσκλητήρια γάμου είναι ιδανικά για κάθε εποχή – 10 elegant ιδέες

Είτε παντρεύεσαι καλοκαίρι, είτε χειμώνα ένα floral προσκλητήριο θα δώσει άλλον «αέρα» στον γάμο σου.

Κάθε λεπτομέρεια στον γάμο έχει σημασία. Από τις βέρες και τις μπομπονιέρες μέχρι τη διακόσμηση του χώρου δεξίωσης και την ανθοδέσμη που θα κρατάς στην εκκλησία και μετέπειτα θα πετάξεις… στις φίλες σου. Φυσικά, μέσα στο γαμήλιο «παιχνίδι» είναι και τα προσκλητήρια, τα οποία – είμαι σίγουρη- πως μπορεί και να σε μπερδέψουν.

Όταν, άλλωστε, σου δείχνουν τόσα πολλά και διαφορετικά στυλ προσκλητηρίων, είναι και λογικό να μην ξέρεις ποιο να διαλέξεις. Ας πάμε, λοιπόν, σε κάτι πολύ συγκεκριμένο και all-time classic: τα floral προσκλητήρια. Μη βιαστείς να πεις πως είναι μόνο για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Όχι! Τα προσκλητήρια με λουλούδια είναι ιδανικά για κάθε εποχή κι αν θέλεις να τα διαφοροποιήσεις ανάλογα με τη σεζόν μπορείς να «παίξεις» με τα χρώματα. Παρακάτω θα δεις 10 ιδέες με floral προσκλητήρια γάμου για να πάρεις έμπνευση για το δικό σου. Καλά στέφανα (και χωρίς άγχος), girl!

Τα προσκλητήρια των διασήμων: Πάρε έμπνευση για τον δικό σου γάμο (photos)

10 ιδέες για το πιο elegant floral προσκλητήριο

Για ζευγάρια που ξεχειλίζει ο ρομαντισμός

https://www.instagram.com/p/CR-zAHQsXmt

Αν είσαι ρομαντικό κορίτσι, ένα προσκλητήριο που «παίζει» ανάμεσα στο λευκό και το ροζ είναι για σένα. Το λευκό εξισορροπεί το ροζ και το τελικό αποτέλεσμα είναι απόλυτα elegant.

Για minimal lovers

minimal.jpg

Αν δεν σου αρέσουν οι υπερβολές, αν θέλεις μικρά και διακριτικά στοιχεία στο προσκλητήριο του γάμου σου, τότε επίλεξε ένα λευκό και ελάχιστα ανάγλυφα λουλούδια για να το αναβαθμίσεις. Πιο minimal από αυτό το προσκλητήριο δεν γίνεται!

Σκουρόχρωμο προσκλητήριο

skouro.jpg

Μπορεί σαν πρώτη σκέψη ένα μαύρο προσκλητήριο να σου φαίνεται πολύ dark, αλλά ένα σαν αυτό που βλέπεις στη φωτογραφία μόνο elegant μπορείς να το χαρακτηρίσεις. Και πρωτότυπο, φυσικά.

Για γάμο πλάι στο κύμα

thalassa.jpg

Κοίτα πόσο ταιριάζει αυτό το floral προσκλητήριο- στο οποίο τα λουλούδια «αγκαλιάζουν» τις λέξεις- με ένα θαλασσινό σκηνικό. Αν παντρεύεσαι κοντά στη θάλασσα, μπορείς να το προτιμήσεις.

Λευκά τριαντάφυλλα

https://www.instagram.com/p/CetGAbNN7n6

Λευκό φόντο με λευκά τριαντάφυλλα. Η επιτομή της κομψότητας για το προσκλητήριο του γάμου σου. Το συγκεκριμένο είναι ιδανικό πραγματικά για κάθε εποχή του χρόνου.

Συνέχισε στην gallery για να δεις κι άλλα floral προσκλητήρια γάμου.