Νυφικό μακιγιάζ: 3 tips για να έχεις το πιο chic & natural make up look τη μέρα του γάμου σου

Μαρία Ροδίτη
Νυφικό μακιγιάζ: 3 tips για να έχεις το πιο chic & natural make up look τη μέρα του γάμου σου
IMAXtree.com/Davide Gallizio

Η απλότητα σε έναν γάμο πάντα «κερδίζει» και αυτό ισχύει απόλυτα και για το νυφικό μακιγιάζ σου. Ανακάλυψε, λοιπόν, τα 3 πολύτιμα tips που θα σου χαρίσουν ένα natural make up look για το οποίο όλοι θα μιλούν για μέρες.

Αν έχεις κάνει την έρευνά σου για το νυφικό μακιγιάζ, αν έχεις ρωτήσει φίλες και συγγενείς που έχουν παντρευτεί, σίγουρα θα έχεις ακούσει πως είναι «βαρύ» το bridal makeup look. Κι αυτό, γιατί πρέπει να είναι αψεγάδιαστο το αποτέλεσμα στις φωτογραφίες και στο βίντεο του γάμου, αλλά και να έχει διάρκεια το make up όλη νύχτα.

Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει πως ένα νυφικό μακιγιάζ επειδή είναι βαρύ δεν μπορεί να δείχνει και natural. Αν, λοιπόν, θέλεις να έχεις ένα chic και φυσικό αποτέλεσμα στο νυφικό μακιγιάζ σου, χωρίς υπερβολές και ακρότητες, δεν έχεις παρά ν’ ακολουθήσεις τα παρακάτω tips και να επισημάνεις ό,τι χρειάζεται στη make up artist που σε έχει αναλάβει.

Creamy blush: Συμβουλές και προϊόντα για να δημιουργήσεις δροσερά looks με αποτέλεσμα lift

Τα tips για να πετύχεις ένα natural make up look στον γάμο σου

Είναι απαραίτητο να ξέρεις από νωρίς τι ακριβώς θέλεις στο νυφικό μακιγιάζ σου

Προτού καθίσεις στην καρέκλα της make up artist και κάνετε πρόβες για το νυφικό μακιγιάζ σου θα πρέπει να έχεις ιδέα για το τι θέλεις ακριβώς για εκείνη τη μέρα. Φρόντισε να φέρεις στην expert μία φωτογραφία με το μακιγιάζ που ονειρεύεσαι και όχι δεκάδες που θα μπερδέψουν κι εκείνη, αλλά κι εσένα στο τέλος.

bridal_makeup.jpg

Τη μέρα του γάμου κάνε το πιο ελαφρύ skincare που έχεις κάνει ποτέ

Μην «πλακώσεις» τις μάσκες ομορφιάς, τα scrub και τις ενυδατικές κρέμες εκείνη την ημέρα που θα παντρευτείς. Κι αυτό, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να «φορτώσεις» το δέρμα σου με έξτρα λιπαρότητα και αυτό να επηρεάσει τη διάρκεια ζωής του νυφικού μακιγιάζ σου.

Μείνε, λοιπόν, στα βασικά: κάνε έναν καλό καθαρισμό προσώπου, άπλωσε μια ελαφριά ενυδατική κρέμα και αντηλιακό. Τα υπόλοιπα skincare βήματα καλύτερα να τ’ ακολουθήσεις τις μέρες πριν τον γάμο σου.

Επίλεξε τα κατάλληλα long lasting και αδιάβροχα προϊόντα μακιγιάζ

Φρόντισε να ενημερώσεις τη make up artist σου να χρησιμοποιήσει στο νυφικό μακιγιάζ σου μακράς διαρκείας προϊόντα, αλλά όχι βαριά, καθώς επίσης και αδιάβροχη μάσκαρα και eyeliner (σε περίπτωση που το επιλέξεις). Μην ξεχάσεις, όμως, να της επισημάνεις ότι δεν θέλεις να «χτίσει» πάνω στην επιδερμίδα σου, αλλά να δημιουργήσει ένα φυσικό αποτέλεσμα.