Πόσο καιρό πριν τον γάμο πρέπει να κάνεις το bachelorette party και γιατί

Μαρία Ροδίτη

Αν μέσα στους επόμενους μήνες ετοιμάζεσαι να παντρευτείς, πρέπει να αρχίσεις σιγά-σιγά να οργανώνεις και το bachelorette party σου. Ποια είναι, όμως, η πιο κατάλληλη χρονική στιγμή για να το προγραμματίσεις;

Αν έχεις κλείσει ημερομηνία γάμου και έχεις οργανώσει σχεδόν τα πάντα, σίγουρα περιμένεις με ανυπομονησία αυτή την ημέρα. Αδημονείς να φορέσεις το νυφικό, να φτιάξεις τα μαλλιά και το μακιγιάζ σου και να ζήσεις στο έπακρον τον γάμο που από μικρή ονειρεύεσαι. Μέχρι εκείνη τη μέρα, όμως, έχεις να προγραμματίσεις και κάτι ακόμα: το bachelorette party.

Ναι, λέω για το πάρτι που θα κάνεις με τις κολλητές σου για να γιορτάσεις το τέλος της εργένικης ζωής. Αλήθεια, έχεις σκεφτεί πότε ακριβώς θα το κάνεις ή περιμένεις την τελευταία μέρα πριν το γάμο να παρτάρεις με τις φίλες σου;

Τα floral προσκλητήρια γάμου είναι ιδανικά για κάθε εποχή – 10 elegant ιδέες

Bachelorette μια ανάσα πριν τον γάμο; ΟΧΙ

Πολλές είναι οι μέλλουσες νύφες που σκέφτονται να κάνουν το bachelorette party τους την εβδομάδα του γάμου τους ή ακόμα και μια-δυο μέρες πριν. It’s a don’t!

Τις τελευταίες μέρες και λίγο πριν τη μεγάλη μέρα θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις. Θα έχεις να συντονίσεις και την παραμικρή λεπτομέρεια για να είναι όλα στον γάμο σου υπέροχα, οπότε… μόνο εμπόδιο θα είναι το bachelorette party. Φαντάζεσαι να ξενυχτήσεις μέχρι τις 7 το πρωί και στις 10- μετά από hangover- να έχεις ραντεβού για να παραλάβεις το νυφικό σου; Δεν λέει!

Η σωστή στιγμή για το bachelorette party

Σύμφωνα με τους wedding experts, η καλύτερη περίοδος για να κάνεις το bachelorette party σου είναι από έναν ως 4 μήνες πριν τον γάμο. Κι αυτό, γιατί θα έχεις το χρονικό περιθώριο να το οργανώσεις τέλεια, στο μέρος που έχεις φανταστεί, αλλά και με τα πρόσωπα που θέλεις να έχεις πλάι σου.

Θα σου πω το πιο απλό. Θέλεις να οργανώσεις last minute το bachelorette party και η κολλητή σου να μην μπορεί να πάρει άδεια από τη δουλειά της για να παρευρεθεί; Όχι, βέβαια! Κάνοντας, λοιπόν, τα κουμάντα σου θα χαρείς κι εσύ, αλλά και όλες οι φίλες σου την υπέροχη αυτή μέρα που σηματοδοτεί το τέλος της εργένικης ζωής σου.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης