Νοσταλγία & επιστροφή στην παράδοση – 7 menu trends για τους γάμους του 2022

Μαρία Ροδίτη
Νοσταλγία & επιστροφή στην παράδοση – 7 menu trends για τους γάμους του 2022
Instagram: @o_callagraphy

Ετοιμάζεις τον γάμο σου και δεν ξέρεις τι menu να επιλέξεις για τη δεξίωση; Ανακάλυψε τα trends του 2022 και πάρε ιδέες!

Ένα από τα βασικά ζητήματα στην προετοιμασία του γάμου είναι το μενού. Τα φαγητά, τα ποτά και κάθε είδους λιχουδιά που θα υπάρχει στη δεξίωση, ώστε να μείνουν ευχαριστημένοι οι καλεσμένοι και να διασκεδάσουν με το παραπάνω.

Κάπου μέσα στην έρευνα, λοιπόν, και στην επίσκεψή σου σε πολλά διαφορετικά κέντρα δεξιώσεων -μέχρι να επιλέξεις το κατάλληλο- είναι λογικό να μπερδευτείς. Να τα χάσεις με τις τόσες διαφορετικές γεύσεις και προτάσεις με αποτέλεσμα να καθυστερήσεις περισσότερο την τελική επιλογή σου. Αλήθεια, έχεις σκεφτεί ότι όπως στα νυφικά, στα προσκλητήρια -και σε ό,τι αφορά έναν γάμο- υπάρχουν trends, θα υπάρχoυν και στο menu; Κι, όμως, αυτή είναι η αλήθεια και παρακάτω θα δεις τα 7 menu trends για τους γάμους του 2022, ώστε να επιλέξεις αυτό που αντιπροσωπεύει εσένα και τον μέλλοντα σύζυγό σου περισσότερο.

Τα 3 λουλούδια που δεν πρέπει να επιλέξεις στη νυφική ανθοδέσμη σου

Τα menu trends για τους γάμους του 2022

Νοσταλγικές… απολαύσεις

nostalgic.jpg

PHOTO BY OLIVIA LEIGH

Το 2022 το φαγητό που ξυπνά παιδικές αναμνήσεις είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στα μενού των γάμων. Τι θα έλεγες για ντολμαδάκια και παραδοσιακές πίτες, όπως αυτές που έφτιαχνε η γιαγιά σου στο χωριό;

Παραδοσιακά γλυκά

https://www.instagram.com/p/CfLwidIDu8E

Άσε το red velvet και την τούρτα σοκολατίνα. Τα γαμήλια menu trends του 2022 επιτάσσουν επιστροφή στην παράδοση και αυτό αφορά και τα γλυκά. Δοκίμασε, λοιπόν, να βάλεις μια γωνιά με σιροπιαστά και παραδοσιακά γλυκά (μπακλαβά, κανταΐφι, καρυδόπιτα) στη δεξίωση του γάμου σου και να είσαι σίγουρη ότι οι καλεσμένοι σου θα ξετρελαθούν.

Grab n’ Go Stations

grab_n_go.jpg

PHOTO BY HOLTZ PHOTOGRAPHY

Ένα τραπέζι με snacks, όπως τα nachos, τα tacos και κάθε είδους finger food είναι η τέλεια ιδέα, ώστε να τσιμπάνε οι καλεσμένοι σου και να επιστρέφουν στην πίστα για χορό.

Τοπικές γεύσεις

Ειδικά αν οργανώνεις τον γάμο σου στην περιφέρεια ή σε κάποιο νησί, πες «ναι» σε τοπικές γεύσεις. Οι καλεσμένοι σου θα ενθουσιαστούν και θα θυμούνται για καιρό τον γάμο σου και… το τραπέζι που τους έκανες.

Συνέχισε στην gallery να δεις ακόμα 3 menu trends για τους γάμους του 2022.