H Jennifer Lopez δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες του γάμου της με τον Ben Affleck: Κλέψε ιδέες

Πατούλια Κατερίνα
H Jennifer Lopez δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες του γάμου της με τον Ben Affleck: Κλέψε ιδέες

Η wedding planner -θυμάσαι σίγουρα την ταινία- Jennifer Lopez παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Ben Affleck με τον τρόπο που ήθελε η ίδια. Κι όσον αφορά τη διακόσμηση, η αγάπη ήταν κι εκεί στο επίκεντρο.

Ήταν ο γάμος που όλοι περίμεναν! Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck υποδέχτηκαν φίλους και γνωστούς στο σπίτι τους στη Georgia και παντρεύτηκαν με δόξα και τιμές και με κύριο όπλο τους την αγάπη, που μπορεί να αργεί αλλά κάποιες φορές επιστρέφει πιο δυνατή από ποτέ.

H πρώτη φωτογραφία!

Η Lopez δημοσίευσε μόλις σήμερα την πρώτη επίσημη γαμήλια φωτογραφία και ήταν μια κοντινή πόζα με το πρόσωπο της Λατίνας μέσα από το πέπλο.

https://www.instagram.com/p/ChmtTCEgFJ4

Σε μία ώρα, η φωτογραφία κέρδισε μισό εκατομμύριο likes και αναμένουμε και τις υπόλοιπες πόζες - και να δούμε και τον Ben.

Και μετά την πρώτη, ακολούθησαν πολλές πολλές φωτογραφίες, με τρία διαφορετικά νυφικά φορέματα.

https://www.instagram.com/p/ChnNlwnpr7Q

Και τι να πούμε! Φτωχά τα λόγια! Θεάρα η Jennifer

Jennifer Lopez και Ben Affleck παντρεύτηκαν ξανά! Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο

Η διακόσμηση

Ο διάσημος διοργανωτής εκδηλώσεων, Colin Cowie είχε φροντίσει τα πάντα για την ξεχωριστή αυτή ημέρα των δύο σταρ. Πρόκειται άλλωστε, για έναν από τους πιο επιτυχημένους στο είδος, με την αμοιβή του να κυμαίνεται από 25.000 έως και 25 εκατομμύρια δολάρια.

https://www.instagram.com/p/Chkhwlcudo9

Μην νομίζεις πάντως πως χρειάζεται να ξοδεύψεις εκατομμύρια για τον δικό σου γάμο!

Με μικρές πινελιές αλά Jlo, θα τα καταφέρεις μια χαρά και σε low cost mood.

jlo_300428426_1062475314635371_7479762610142957050_n.jpg

Οι καλεσμένοι που έδωσαν το παρών φορούσαν λευκά ρούχα για να ταιριάζουν με τα πολυτελή διακοσμητικά σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις και τις συνθέσεις με λευκά λουλούδια.

Σε ένα βίντεο που εξασφάλισε η Daily Mail, ο Affleck ανεβαίνει τα σκαλιά του σπιτιού του για να συναντήσει την νύφη Lopez, η οποία τον περίμενε φορώντας ένα μακρύ λευκό νυφικό με ουρά, δημιουργία του Ralph Lauren.

Από το νυφικό, αν έχεις κι εσύ έναν μακρύ οριοθετημένο διάδρομο, μπορείς να κρατήσεις το μακρύ, πολύ μακρύ πέπλο.

Ξύλινες πινακίδες και neon επιγραφή

Από την άλλη, οι πινακίδες, ξύλινες και neon αποτελούν τη νέα τάση στη γαμήλια διακόσμηση αυτή τη στιγμή.

https://www.instagram.com/p/ChgzUtoM9TH

Όλες οι ξύλινες επιγραφές, στημένες σε διάφορα σημεία, τόνιζαν την αγάπη του ζευγαριού.

«Η αγάπη δεν θυμώνει εύκολα και δεν κρατά αρχείο με λάθη», «Η αγάπη πάντα προστατεύει και πάντα εμπιστεύεται», «Η αγάπη πάντα ελπίζει, η αγάπη ποτέ δεν αποτυγχάνει», τόνιζαν οι πινακίδες.

Ξεχωριστή ήταν και η κίτρινη neon επιγραφή ση μέση της γαμήλιας δεξίωσης που έγραφε το εντυπωσιακό Mr & Mrs Affleck.

Όσο για το δώρο που έλαβαν οι καλεσμένοι όταν έφτασαν στο ξενοδοχείο για τον γάμο των Bennifer, τέσσερα διαφορετικά σοκολατάκια σε ένα εντυπωσιακό customized πακέτο.

Ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στα γυρίσματα της ταινίας Gigli τον Δεκέμβριο του 2001. Η σχέση τους ξεκίνησε έναν μόλις χρόνο μετά τη γνωριμία τους, το 2002 και διήρκησε δύο χρόνια. Ήταν το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι στις αρχές της δεκαετίας του 2000, καθώς είχαν εξαιρετική χημεία. Πολύ είχε συζητηθεί και το δαχτυλίδι αρραβώνων τους με το ροζ διαμάντι, 6,1 καρατίων. Και ενώ είχαν ανακοινώσει και τότε ότι επρόκειτο να παντρευτούν, το 2003 ματαίωσαν τον γάμο τους. Το 2004 χώρισαν, προκαλώντας μεγάλη έκπληξη στους θαυμαστές τους.

Jennifer Lopez - Ben Affleck: Το χρονικό μιας σχέσης που 20 χρόνια μετά τελικά κατέληξε σε γάμο