Για να βρεις ποια είναι η πιο τυχερή ημερομηνία για να παντρευτείς, κάνε το κόλπο με τους αριθμούς

Τσακιρίδου Χριστίνα
Για να βρεις ποια είναι η πιο τυχερή ημερομηνία για να παντρευτείς, κάνε το κόλπο με τους αριθμούς

Οι ειδικοί μοιράστηκαν μερικές συμβουλές και κόλπα για την ωραιότερη ημέρα της ζωής σου.

Ας είμαστε ειλικρινείς. Η επιλογή της ημερομηνίας είναι μια από τις πιο δύσκολες αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του γάμου σου. Η ημέρα αυτή θα μείνει βαθιά χαραγμένη στη μνήμη σου, ως μια από τις πιο σημαντικές της ζωής σου γι'αυτό οφείλεις να εξετάσεις καλά πότε ακριβώς θα παντρευτείς τον εκλεκτό της καρδιάς σου.

Κάπου εδώ πρέπει να αναφέρουμε πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να υποκύψεις σε πιέσεις συγγενών (ή φίλων) σχετικά με την ημερομηνία της τελετής. Φρόντισε να πάρεις μια απόφαση που θα ικανοποιεί πάνω απ'όλα εσένα και τον μέλλοντα σύζυγό σου. Η άνοιξη και το φθινόπωρο είναι γενικά οι πιο δημοφιλείς εποχές ωστόσο στην Ελλάδα δεν είναι λίγα τα ζευγάρια που προτιμούν έναν καλοκαιρινό γάμο.

Πώς θα επιλέξεις την ημερομηνία του γάμου σου

Τα Σάββατα και οι Κυριακές έχουν συχνά μεγάλη ζήτηση με αποτέλεσμα να είναι αρκετά πιο δύσκολο να βρεις διαθέσιμο χώρο για την γαμήλια τελετή. Η Δευτέρα είναι μια καλή επιλογή αν θες να παντρευτείς σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα, μόνο με ελάχιστους φίλους και συγγενείς. Η Πέμπτη, η Παρασκευή και η Κυριακή είναι πάντα μια πολύ καλή ημέρα για να παντρευτείς.

Αν θέλεις να έχεις την τύχη με το μέρος σου, επίλεξε μια ημερομηνία χρησιμοποιώντας έναν τυχερό αριθμό ή βάσει αριθμολογίας. Το 7 και το 11 θεωρούνται τυχεροί αριθμοί ενώ το 8 είναι ο πιο τυχερός αριθμός στην κινεζική κουλτούρα. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι βαθμίδες στη γαμήλια τούρτα του πρίγκιπα William και της Kate Middleton ήταν οκτώ.

Γιατί να μετατρέψεις τον γάμο σου σε ένα διήμερο πάρτι

Η πρώτη ημέρα οποιουδήποτε μήνα αποτελεί δυνατή επιλογή καθώς το «ένα» συμβολίζει την ενότητα και τα νέα ξεκινήματα. Η χρήση αριθμολογίας για την επιλογή της ημερομηνίας του γάμου σου μπορεί επίσης να είναι ένας μοναδικός τρόπος για να εξασφαλίσεις θετική αύρα. Οι αριθμολόγοι πιστεύουν ότι ο αριθμός της διαδρομής ζωής σου, ο οποίος μπορεί να βρεθεί αθροίζοντας ψηφία από τα γενέθλιά σου, καθορίζει το ποια είσαι.

Ακολουθούν μερικά γρήγορα παραδείγματα που θα σε βοηθήσουν να βρεις τον αριθμό της διαδρομής ζωής σας:

Υπολόγισε τον μήνα, την ημέρα και το έτος των γενεθλίων σου σε μονοψήφια. Εάν ο μήνας γέννησής σου είναι ο Δεκέμβριος, για παράδειγμα, προσθέστε 1+2 για να γίνει 3.
Μήνας: 11 = 1+1 = 2
Ημέρα: 24= 2+4 = 6
Έτος: 1987 = 1+9+8+7 = 25 = 2+5 = 7
Στη συνέχεια, άρθροισε τα τρία μονοψήφια (κύριοι αριθμοί): 2+6+6 = 14 = 1+ 4 = 5.
Αυτό σημαίνει ότι εάν τα γενέθλιά σου είναι στις 24 Νοεμβρίου 1987, ο αριθμός της διαδρομής ζωής σας είναι 5.

Ο αριθμός 22 είναι μια εξίσου δημοφιλής επιλογή ημερομηνία γάμων το 2022. Μια ακόμη υπέροχη ιδέα είναι να παντρευτείς εν μέσω πανσελήνου. Αν πάλι θες μέγιστη τύχη, ένας γάμος 12 ώρες μετά από μια ανανεωμένη ή ανερχόμενη σελήνη είναι η καλύτερη επιλογή για εσένα.

Πηγή κεντρικής: pexels.com