Θέλω και τον τετράποδο φίλο μου στη λίστα προσκεκλημένων μου, μπορώ;

Θέλω και τον τετράποδο φίλο μου στη λίστα προσκεκλημένων μου, μπορώ;

Μπορεί το σκυλάκι σας να έχει μια θέση στην καρδιά σας μεγαλύτερη ακόμα και από κάποιους καλεσμένους σας.

Οπότε γιατί να πρέπει να απαρνηθείτε τη συντροφιά του σε αυτή την τόσο σημαντική μέρα της ζωής σας; Τώρα το θέμα, βέβαια, είναι τι ράτσα είναι αυτό το σκυλάκι που τόσο αγαπάτε.

Ένα ντόπερμαν, για παράδειγμα, ή ένα ροντβάιλερ μπορεί να είναι άψογα εκπαιδευμένο αλλά να προκαλέσει τρόμο και πανικό στα παρανυφάκια σας ή και σε κάποιους από τους ενήλικες προσκεκλημένους σας και να δημιουργηθούν προβλήματα που δε σας χρειάζονται.

Ο ενθουσιασμός του τετράποδου φίλου σας, επίσης, μπορεί να αποδειχθεί μοιραίος για τον μπουφέ ή τον στολισμό του τραπεζιού ή ακόμα και για το νυφικό σας που θα κινδυνεύσει από τα άκακα αλλά αιχμηρά νύχια/ δόντια του.

Αν είστε προετοιμασμένες για τις συνέπειες, όμως, και εξακολουθείτε να θέλετε να έχετε μαζί σας αυτό το μέλος της οικογένειας μιλήστε με τους υπεύθυνους του χώρου της δεξίωσης και εξασφαλίστε την άδειά τους -ή αλλάξτε χώρο αν δεν συμφωνούν ενώ για εσάς είναι πολύ σημαντική η παρουσία του.

Για την εκκλησία, τώρα, δεν έχουμε κάποια συγκεκριμένη λύση να σας προτείνουμε μια που δεν έχουμε φτάσει ακόμα στα επίπεδα της Αγγλικανικής εκκλησίας που όχι μόνο επιτρέπει τα αγαπητά τετράποδα μέσα στους ναούς της αλλά τους δίνει και το δικαίωμα να γίνουν... κουμπάροι.