Oι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: David Beckham και Victoria Adams

Oι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: David Beckham και Victoria Adams

Η υπερβολή στο μεγαλείο της, αλλά πάντα με στυλ.

Όταν αναφέρεσαι στην Posh και τον Becks (όπως τους έχουν ονομάσει οι Άγγλοι), οφείλεις να χρησιμοποιείς υπερθετικό βαθμό, στα πάντα. Έτσι και στον γάμο τους, στις 4 Ιουλίου του 1999, όλα ήταν υπερβολικά, αρχίζοντας από τον υποβλητικό πύργο στην Ιρλανδία όπου και έγινε η τελετή.

Το νυφικό της Victoria, σχεδιασμένο από την Vera Wang, ήταν ένα εντυπωσιακό πιο-τσίτα-σου-πέφτουν-τα-νεφρά φόρεμα σε κρεμ-ιβουάρ απόχρωση, απόλυτα ταιριαστό χρωματικά με το κοστούμι του David, όπως άλλωστε όλη η γκαρνταρόμπα (βρακιά, μαλλιά, δόντια κλπ) του ζευγαριού. Επίσης, φορούσε κορώνα. Φυσικά.

Η είσοδος απαγορευόταν σε όλους τους παπαράτσι, εκτός από αυτούς του OK!Magazine με το οποίο είχαν κλείσει συμφωνία. Οι νιόπαντροι μετά την ανταλλαγή όρκων –κατά τους οποίους φημολογείται πως και οι δύο δάκρυσαν- έκατσαν σε χρυσούς θρόνους, γιατί αν δεν είχαν αυτοί χρυσούς θρόνους στον γάμο τους, ποιος θα είχε.

Για την δεξίωση, το ζευγάρι είχε ζητήσει από τους καλεσμένους να είναι ντυμένοι αυστηρά σε μαύρα ή λευκά χρώματα, ενώ στην κορυφή της τούρτας υπήρχαν δύο γυμνά ομοιώματά τους, με φύλλα συκής στα επίμαχα σημεία.
Και επειδή το γούστο της Posh δεν το έχει κανένας άλλος θνητός στον μάταιο τούτο κόσμο, το ζευγάρι δεν δέχτηκε δώρα παρά μόνο δωροεπιταγές σε (ακριβά) καταστήματα. Απόλυτα λογικό.