Οι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Reese Witherspoon & Ryan Philippe

Οι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Reese Witherspoon & Ryan Philippe

Ένας από τους πιο διάσημους γάμους, αλλά και από τα πιο διάσημα διαζύγια, μεταξύ δύο αγαπημένων παιδιών του Hollywood δεν θα μπορούσε να μην μείνει στην ιστορία.

Τα δύο «χρυσά» παιδιά του Hollywood –όχι μόνο για το πανομοιότυπο χρώμα των μαλλιών τους- ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα αλλά και αγαπητά ζευγάρια μέσα στα 90s και στις αρχές των 00s, μέχρι που ο Ryan Philippe άρχισε τις απιστίες και πλέον είναι δυο ξένοι με εντελώς διαφορετικές ζωές και καριέρες (μαντέψτε ποιου σκίζουν αμφότερες και ποιου όχι) που το μόνο που τους ενώνει είναι τα δύο αξιολάτρευτα παιδιά τους.

Πριν η σχέση τους τελειώσει, όμως, η Reese Witherspoon και ο Ryan Philippe είχαν κάνει έναν μαγικό γάμο στις 5 Ιουνίου του 1999, στην περιοχή Charleston της Νότιας Καρολίνας.

Ο γάμος έγινε σε ένα ξωκλήσι δίπλα στον ποταμό Sono με την Reese να είναι ήδη επτά μηνών έγκυος και την όλη τελετή να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τους παπαράτσι.

Το νυφικό της Reese ήταν σχεδιασμένο από τον costume designer της ταινίας «Pleasantville» στην οποία πρωταγωνιστούσε, ενώ η γαμήλια τελετή έγινε το ηλιοβασίλεμα μέσα σε ένα λιβάδι από αγριολούλουδα, ακριβώς όπως θα το φανταζόταν ο σκηνοθέτης της πιο γλυκιάς αμερικάνικης ρομαντικής κομεντί.

Μετά την τελετή ακολούθησε γεύμα στον πρώτο όροφο του ιστορικού κτιρίου Old Wide Awake Plantation που βρίσκεται στην περιοχή, κατά το οποίο σερβιρίστηκε παραδοσιακό φαγητό του αμερικάνικου Νότου.

Οι νεόνυμφοι πέρασαν τη πρώτη νύχτα του γάμου αλλά και τον μήνα του μέλιτος στη Grand Mansion Suite στο πολυτελές αλλά και παραδοσιακό Wentworth Mansion. Οκτώ χρόνια μετά ήρθε το διαζύγιο και τον Μάρτιο που μας πέρασε η Witherspoon παντρεύτηκε τον ατζέντη της Jim Toth σε μια εξίσου ρομαντική αλλά πολύ πιο εντυπωσιακή, φαντασμαγορική και φωτογραφημένη τελετή.