Το τέλος μιας σχέσης (;): Αναδρομή στο λαμπερό γάμο της Βίκυς Καγιά και του Νίκου Κριθαριώτη

Το τέλος μιας σχέσης (;): Αναδρομή στο λαμπερό γάμο της Βίκυς Καγιά και του Νίκου Κριθαριώτη

Ας ελπίσουμε να μην ισχύουν οι φήμες περί χωρισμού

Βίκυ Καγιά- Νίκος Κριθαριώτης. Ένα ζευγάρι τόσο όμορφο και λαμπερό. Οι δυο τους ποτέ δεν απασχόλησαν τα μέσα. Η ζωή τους πάντα διακριτική. Όλα αυτά μέχρι σήμερα, αφού τις τελευταίες μέρες η φήμη περί διαζυγίου τους έχει ταράξει τα νερά της showbiz. Όλοι απόρησαν με αυτή την είδηση, καθώς έδειχναν τόσο ήρεμοι και αγαπημένοι.


Εμείς ενάντια σε όλους αυτούς που αναλύουν τις φήμες περί χωρισμού και τα αίτιά του, θα στείλουμε τη θετική μας σκέψη, κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν... στην ημέρα εκείνη που ήταν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ... την ημέρα του γάμου τους.


Η Βίκυ και ο Νίκος παντρεύτηκαν στις 10.10.2010 στο εκκλησάκι του Aγίου Δημητρίου στο κτήμα της οικογένειας Τσάκου στο Λαγονήσι. Η ημέρα αυτή ήταν σημαδιακή, καθώς τυχερός αριθμός της Βίκυς είναι το 10! Μπορεί ο καιρός να τους τα είχε χαλάσει, καθώς έβρεχε καταρρακτωδώς, το ζευγάρι όμως δεν έπαυε να χαμογελά και να είναι πανευτυχές.
Το πανέμορφο μοντέλο έλαμπε μέσα στο πρωτότυπο νυφικό της, δια χειρός Σίλιας Κριθαριώτη. Αναμφίβολα ήταν μια από τις πιο όμορφες νύφες που έχουμε δει ποτέ. Από την άλλη, ο γαμπρός είχε επιλέξει ένα εκπληκτικό κοστούμι από την ανδρική συλλογή του Οίκου 5226 της οικογένειας


Το μυστήριο τελέστηκε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Φυσικά από το πλευρό τους δε θα μπορούσαν να λείπουν αγαπημένοι τους φίλοι, όπως οι: Δέσποινα Καμπούρη, ο Αντώνης και η Έλενα Λυμπέρη, ο Δημήτρης Κοντόπουλος αλλά και η Μαριέττα Χρουσαλά με το σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο επιχειρηματίας Θεόφιλος Τζιώτης και ο Παναγιώτης Τσάκος.


Ας ελπίσουμε να μην ισχύουν οι φήμες περί χωρισμού και να πάνε όλα καλά στη σχέση τους

Διαβάστε ακόμα

Αναδρομή στο παρελθόν: Ο πολυσυζητημένος γάμος του «Σουλειμάν» και της «Σεχραζάτ»

Αναδρομή στο παρελθόν: Ο παραμυθένιος γάμος της Χρυσάνθης Ντάφλα στο Μπαλί

Αναδρομή στο παρελθόν: Ο παραμυθένιος και συνάμα παραδοσιακός γάμος της Πέγκυς Ζήνα και του Γιώργου Λύρα