Παιδικά καρότσια και οι νέες τεχνολογίες στη διάθεση των γονιών

Παιδικά καρότσια και οι νέες τεχνολογίες στη διάθεση των γονιών




Γράφει η Μαργαρίτα Νικολάου









Παραδέχομαι πως αν μπορούσα να γυρίσω ξανά τον χρόνο πίσω, στις πρώτες αγορές που έκανα για το μωρό μου όταν ήμουν έγκυος θα άλλαζα πολλά και θα ενημερωνόμουν περισσότερο για μερικά από αυτά, πριν καταλήξω στην αγορά τους.









Ξέρω από πρώτο χέρι ότι ο ερχομός ενός μωρού φέρνει μια γλυκιά αναστάτωση στο σπίτι και μια έντονη επιθυμία για αγορές. Πολλές αγορές, για πολλά πράγματα, άλλα χρήσιμα και άλλα όχι. Εγώ για παράδειγμα, ανήκω στις περιπτώσεις που το παράκαναν.

Και να οι ηλεκτρονικές συσκευές με κάμερα για να παρακολουθώ το μωρό μου, και να τα θήλαστρα, να τα δεκάδες μπιμπερό, να οι πιπίλες και οι αποστηρωτές πριν καλά καλά μάθω αν το παιδί μου θα μπορεί να τις δεχτεί στο στόμα του και να οι κουνουπιέρες για να μοιάζει το δωμάτιο βγαλμένο από παραμύθι. Πράγματα άχρηστα, αν με ρωτάτε και καθόλου χρήσιμα για τις πρώτες -ειδικά- μέρες.

Για αυτόν και μόνο τον λόγο λοιπόν, θα σας συμβούλευα να ξεκινήσετε να αγοράζετε βασικά πράγματα που έχετε άμεση ανάγκη και να αφήσετε τα άλλα για όταν έρθει το μωρό στο σπίτι.





Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr