Το απολαυστικό μου smoothie με μπανάνα και το μυστικό για τηγανητές πατάτες χωρίς… τηγάνισμα!

Δέσποινα Καμπούρη
Το απολαυστικό μου smoothie με μπανάνα και το μυστικό για τηγανητές πατάτες χωρίς… τηγάνισμα!

Σε «έκαψα»; Όχι αγαπητή μου!

Δεν μπορεί να συμβεί αυτό γιατί πολύ απλά με τον καυτό αέρα του Airfryer XXL – HD9650 της Philips μόνο διατροφικό λίπος στα φαγητά σου θα κάψεις και όχι τον εγκέφαλό σου! Άκουσέ με προσεκτικά:

Υπάρχει τρόπος να μαγειρεύεις όλα σου τα αγαπημένα φαγητά υγιεινά, νόστιμα και χωρίς περιττές θερμίδες και λίπη. Πώς; Με το Airfryer XXL της Philips αφού αφαιρεί μέχρι και το 50% του λίπους από τα φαγητά χάρη στην τεχνολογία Fat removal! Αυτή η μαγική συσκευή που μαγειρεύει με ζεστό αέρα, ψήνει και τηγανίζει με ελάχιστο έως καθόλου λάδι (έως και 90% λιγότερα λιπαρά στο τηγάνισμα), κάνει τα φαγητά πιο τραγανά και έχει τόσο μεγάλο κάδο που καλύπτει τις ανάγκες μιας οικογένειας αφού χωράει ολόκληρο κοτόπουλο και ψάρι!

ins1

Με λίγα λόγια, το Airfryer XXL της Philips χρησιμοποιεί ζεστό αέρα για να μαγειρέψει τα αγαπημένα σου φαγητά, δημιουργεί μια παχιά τραγανή κρουστά που κρατάει τα υγρά του φαγητού στο εσωτερικό, και απομακρύνει έως και το 50% του λίπους από τις τροφές, το οποίο διαχωρίζει και συλλέγει στον πάτο της συσκευής πετυχαίνοντας έτσι εύκολο καθάρισμα!

Ναι! Έφτιαξα τηγανητές πατάτες με μία κουταλιά λάδι! Στ’ ορκίζομαι! Και τώρα κάνω πάρτι! (μόνη μου στο σπίτι, μη τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς!).

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr