Οι 5 κανόνες για να μη σας χαλάσουν τα δύστροπα πεθερικά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Οι 5 κανόνες για να μη σας χαλάσουν τα δύστροπα πεθερικά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ακολουθήστε τους και δεν χάσετε.

Θέλετε να περάσετε την τέλεια μέρα των ερωτευμένων με το σύντροφο σας, αλλά φοβάστε ότι τα πεθερικά από την «κόλαση» θα βρουν τρόπο να σας τη χαλάσουν. Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες και του Αγίου Βαλεντίνου θα γίνει ανάσταση στη σχέση σας.

1. Δείξτε σεβασμό ακόμα και αν δεν το αξίζουν. Δαγκώστε χείλη, φάτε νύχια, αλλά δείξτε ανωτερότητα ό,τι και να γίνει για να έχετε να αφήσετε κάπου τα παιδιά και τα σκυλιά αν θέλετε να γιορτάσετε την ημέρα των ερωτευμένων.

2. Αποδείξτε τους ότι αγαπάτε την οικογένεια σας πάνω από όλα. Μπορεί τις ελεύθερες σας ώρες να πηγαίνετε για ψώνια και να παίζετε μπιρίμπα με τις φίλες σας. Αυτό δε σημαίνει πως χρειάζεται να το ξέρουν τα πεθερικά σας. Ούτε βέβαια τα «βρωμικά» σχέδια που έχετε για το σύζυγο σας για την ημέρα εκείνη. Θα σας τα σαμποτάρουν σίγουρα.

3. Ο σύζυγος σας μπορεί να σχολιάζει όσο θέλει τους γονείς του, αλλά εσείς θα ήταν καλό να το αποφύγετε. Μη νιώσετε την ασφάλεια ότι έχετε συμπαραστάτη στον αγώνα εναντίον τους γιατί θρέφετε φρούδες ελπίδες. Αρκεστείτε στο να κάνετε το «παγόνι» και προετοιμάστε μία ξεχωριστή Valentine's Day.

4. Προσποιηθείτε ότι ψάχνετε τις ρίζες της οικογένειας του συντρόφου σας. Αυτό πιάνει κάθε φορά στον αγώνα για την έγκριση της αγάπης των πεθερικών. Τι και αν στην πραγματικότητα κοιτάτε απλά για προσφορές σε ρομαντικά δείπνα, κανείς δεν θα το καταλάβει.

5. Βάλτε όρια στη σχέση με τα πεθερικά σας. Καλό είναι να κάνετε την καλή, αλλά αν δώσετε λευκή επιταγή θα περάσετε μαύρες μέρες ακόμα ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.