Η δική σας ιστορία: Μαμά, πεινάω!

Η δική σας ιστορία: Μαμά, πεινάω!

Όταν η Μανούλα συνεχίζει να του φέρνει κολατσιό

Γειά σας

Είμαι παντρεμένη με τον Τάσο εδώ και 8 χρόνια, έχουμε έναν γιο 5 ετών και σε γενικές γραμμές μπορώ να πω ότι δεν κάθομαι στιγμή όλη τη μέρα για να τους τα'χω όλα έτοιμα. Ακόμα και τώρα, μετά από οκτώ χρόνια, ξυπνάω τ'αξημέρωτα κάθε μέρα, για να ετοιμάσω το φαγητό που θα πάρει ο Τάσος στη δουλειά- καθότι δεν τρώει ό,τι κι ό,τι και θέλει να είναι fit. Α, επίσης, ξέχασα να πω ότι ο Τάσος αρνείται να φάει το χθεσινό φαγητό ξαναζεσταμένο, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να κοιμηθώ λίγο παραπάνω, ποτέ!

Δεν παραπονιέμαι, θεωρητικά δεν θα είχα κανένα θέμα να τον φροντίζω αν δεν μου έφερνε συχνά-πυκνά το ταπεράκι πίσω, γιατί η ΜΑΜΑ του πηγαίνει στο γραφείο κολατσιό! Και όχι ό,τι κι ό,τι κολατσιό- αλλά από αυτά τα κολασμένα τα σφολιατοειδή και τα σχετικά που είναι τιγκα στις θερμίδες και τα λιπαρά! Και επίσης, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να το κάνει αυτό η ΜΑΜΑ, αν ο Τάσος α) δεν σήκωνε επικριτικά το φρύδι τα (ελάχιστα) πρωινά που του πρότεινα να πάρει κάτι απέξω στο γραφείο και β) με έπρηζε συνέχεια να προσέχω τη μαγειρική μου, να κάνω τα φαγητά πιο ελαφριά και τα συναφή.

Και στο κάτω κάτω, αν η ΜΑΜΑ θέλει να ταϊζει τον παντρεμένο γιόκα της στα 35, ας φέρνει και τίποτα και σε μας τους υπόλοιπους- κρίμα δεν είναι να μην τρώμε δεκατιανό;

Ευτυχία, 30