Οι δικές σας ιστορίες: Η πεθερά-ψώνιο

Γωγώ Φούντα
Οι δικές σας ιστορίες: Η πεθερά-ψώνιο

Eίναι να μη σου τύχει...

Aγαπητό Queen.gr,

Με λένε Χριστίνα και είμαι 29 ετών. Πριν πέντε μήνες και έπειτα από πολλή σκέψη δέχτηκα την πρόταση γάμου του καλού μου και είπα το μεγάλο ναι! Και μη φανταστείτε ότι ήμουν διστακτική απέναντι στον άντρα μου, αλλά απέναντι στην μέλλουσα πεθερά μου.

Η κυρία Αναστασία λοιπόν, η οποία ομολογουμένως είναι αρκετά νέα και ωραία γυναίκα, είναι ανυπόφορη. Θεωρεί ότι είναι ζάμπλουτη, όλη μέρα χτενίζεται, βάφεται και περιποιείται τον εαυτό της, ενώ όταν βγαίνει για ψώνια χαλάει χωρίς υπερβολή ένα μηνιάτικο! Αν τύχει και με δει απεριποίητη ή με φόρμες, με κοιτάει επικριτικά και δε χάνει ευκαιρία να τονίσει πόσο κομψή είναι η ίδια και πόσες επιτυχίες είχε στα νιάτα της. Ο άντρας μου φυσικά δεν έχει κανένα πρόβλημα με την ανώριμη συμπεριφορά της μητέρας του, και μάλιστα χαίρεται που είναι κοκέτα, ασχέτως αν πολλές φορές της δανείζει χρήματα για να ικανοποιεί τα ακριβά της γούστα.

Το σημαντικότερο το άφησα για το τέλος: Πρόσφατα χώρισε με την τελευταία της σχέση, διότι με τον πατέρα του άντρα μου έχει χωρίσει εδώ και 20 χρόνια και έχει εγκατασταθεί σπίτι μας για να μη νιώθει μοναξιά! Είμαι σε απόγνωση...

Όσες αναγνώστριες, επιθυμούν να μοιραστούν μία εμπειρία τους μαζί μας, στείλτε email στο info@queen.dpg.gr