Το κουμπί της επιτυχίας

Το κουμπί της επιτυχίας

Κάθε άνθρωπος έχει το κουμπί του. Εσύ πρέπει απλά να ψάξεις και να το βρεις.

Και τα πεθερικά είναι άνθρωποι και, όσο δύστροποι ή απρόσιτοι κι αν σας φαίνονται, σίγουρα πάντα υπάρχει ένας τρόπος να τους χειριστείτε. Το κουμπί που θα σας οδηγήσει σε ένα επιτυχημένο χειρισμό είναι εκεί και σας περιμένει. Μαζέψτε λοιπόν όλη σας την υπομονή και ξεκινήστε τις δοκιμές.

Αρχίστε με πιο light στρατηγικές, με καλούς τρόπους, υπομονή και θετική διάθεση. Αν αυτό που θέλουν είναι κανάκεμα, διπλωματία, γλυκά ψέματα ή απλά λίγη προσοχή, τότε έχετε βρει το κουμπί τους. Αν όχι, προχωρήστε προς περισσότερο «άγριες» μεθόδους. Μπορείτε να φτάσετε μέχρι και την αυστηρότητα ή τον «τσαμπουκά» αν χρειαστεί, καθώς μερικοί άνθρωποι καταλαβαίνουν μόνο έτσι.

Το βέβαιο είναι πως με κάποιο τρόπο θα βρεθεί η μέθοδος για να μπορείτε να συνυπάρχετε μαζί τους χωρίς να καταπιέζεστε. Ακόμα και οι άνθρωποι επιδέχονται εκπαίδευσης και πολύ συχνά παίρνει χρόνο μέχρι να συνηθίσουν το νέο σας ύφος, τρόπο και θάρρος. Μην ανησυχείτε όμως, αργά ή γρήγορα θα αποδεχτούν τη νέα τάξη πραγμάτων και θα ακολουθήσουν τις υποδείξεις σας.