All Day Long Make Up: 'Ετσι θα δείχνεις φυσική και όμορφη όλη μέρα

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
All Day Long Make Up: 'Ετσι θα δείχνεις φυσική και όμορφη όλη μέρα

Βήμα 1o:

Είσαι από τις γυναίκες που εφαρμόζουν το foundation με τα δάχτυλα ; Aν ναι, μάθε πως για να πετύχεις ομοιόμορφο, αψεγάδιαστο αποτέλεσμα – χωρίς να φαίνεται διαφορά ανάμεσα στο πρόσωπο και το λαιμό και να δημιουργείται το εφέ μάσκας – θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις ειδικό πινέλο για make up. Βάλε λίγη ποσότητα στο πάνω μέρος της παλάμης σου και από εκεί θα πάρεις με το πινέλο μια μικρή ποσότητα. Ξεκίνησε να το απλώνεις με ανοδικές κινήσεις στο λαιμό και κατεύθυνση προς το μέτωπο προσέχοντας να εφαρμόσεις σωστά στην περιοχή γύρω από τη μύτη και τα χείλη. Θα δεις τόσο επαγγελματικό αποτέλεσμα, σα να έχεις ένα προσωπικό makeup artist καθημερινά στο σπίτι.

B dimitra1
B dimitra2

Εγώ χρησιμοποιώ το SKIN LIKE FOUNDATION ΤΗΣ ERRE DUE
Διαθέτει ανάλαφρη σύνθεση, φυσική κάλυψη που διαρκεί έως και 14 ώρες. Με επιλεγμένα ενεργά συστατικά για απαλή, λεία και φωτεινή όψη. Ενυδατώνει, προστατεύει και αναπλάθει την επιδερμίδα. Κατάλληλο για όλες τις επιδερμίδες, και με SPF 15.

001

Βήμα 2ο:

Όπως έχουμε πει πολλές φορές τα φρύδια είναι ένα πολύ βασικό στοιχείο στην όψη μας. Χτένισε τα φρύδια σου. Γέμισε τυχόν κενά με μολύβι φρυδιών και τόνισε το περίγραμμα και το τόξο τους.

B 004
B 005

Αν δεν έχουν αρκετό μήκος, προέκτεινε τη γραμμή ελαφρά, χωρίς υπερβολές. Το ζητούμενο είναι να πετύχεις φυσικό αποτέλεσμα.

B 006 copy

Εγώ χρησιμοποιώ το μολύβι φρυδιών EYE BROW PENCIL THΣ ERRE DUE για απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Σχηματίζει με ακρίβεια, τονίζει το χρώμα και γεμίζει τα κενά. Η ειδική του σύνθεση με φυσικό κερί, προσφέρει εύκολη, ελεγχόμενη εφαρμογή και αποτέλεσμα που διαρκεί, ενώ το ενσωματωμένο βουρτσάκι φροντίζει για το πιο όμορφο, καλοσχηματισμένο τελείωμα.

001 copy

Βήμα 3ο:

Ήρθε η ώρα για τη σκιά στα μάτια! Άπλωσε σε όλο το κινητό βλέφαρο μια γήινη απόχρωση με έμφαση στην εξωτερική γωνία του ματιού. Αν θες πιο έντονο αποτέλεσμα μπορείς να επιλέξεις μία πιο σκούρα και να την εφαρμόσεις στην γωνία με ανοδική φορά προς το τόξο των φρυδιών.

B 007 copy copy copy
B 008

Ολοκλήρωσε εφαρμόζοντας λίγη έξτρα σκιά στη βάση των κάτω βλεφαρίδων σχηματίζοντας ένα μικρό τρίγωνο στην εξωτερική γωνία του ματιού σου.

B 008b

Εγώ χρησιμοποιώ την παλέτα σκιών MAKE-UP COLOR PALETTE ΤΗΣ ERRE DUE. Διαθέτει δέκα satin και matte τόνους για υπέροχους χρωματικούς συνδυασμούς και εντυπωσιακά μακιγιάζ. Η λεπτή, βελούδινη σύνθεση τους προσφέρει εύκολη εφαρμογή και έντονο, ομοιόμορφο χρώμα με μεγάλη διάρκεια.

CP 624

Βήμα 4ο:

Εφαρμογή ρουζ και Draping εφέ. Πάντα χρειάζεται χρώμα στα μάγουλα ώστε να έχεις μια υγιή, φωτεινή όψη που θα κολακεύει το πρόσωπό σου. Η σύγχρονη τεχνική μακιγιάζ Draping θα σε βοηθήσει. Η Erre Due έχει ακριβώς το κατάλληλο προϊόν. Η παλέτα DRAPING COLOR PALETTE διαθέτει 3 αποχρώσεις με τις οποίες σμιλεύει, δίνει χρώμα και λάμψη στα ζυγωματικά.

001
B 009

Τεχνική Draping:

Βήμα 1. > SHAPE
Χρησιμοποίησε ένα πινέλο υπό γωνία και εφάρμοσε κάτω από το κόκκαλο των ζυγωματικών την σκούρα απόχρωση.
Βήμα 2. > BLUSH
Άπλωσε στο κόκκαλο των ζυγωματικών το ρουζ πάνω από την σκούρα απόχρωση.
Βήμα 3. > HIGHLIGHT
Εφάρμοσε την ανοιχτή απόχρωση πάνω από το κόκκαλο των ζυγωματικών.

B 010b

Βήμα 5ο:

Κάθε κορίτσι θέλει έντονες, καμπυλωτές, βλεφαρίδες. Ανοίγουν το βλέμμα και το κάνουν να δείχνει σέξι και σαγηνευτικό! Ζητούμενο λοιπόν είναι να επενδύεις πάντα σε μία μάσκαρα που θα τους προσθέτει αρκετό όγκο και κίνηση. Αν το βουρτσάκι της έχει καμπύλη ακόμα καλύτερα, γιατί θα ακολούθησει τη γραμμή των βλεφαρίδων, κάνοντας έτσι την εφαρμογή πολύ πιο εύκολη.

B 011 copy

Εγώ χρησιμοποιώ την CURLING EFFECT MASCARA ΤΗΣ ΕRRΕ DUE για εντυπωσιακό όγκο και θηλυκή καμπύλη που διαρκεί όλη μέρα. Διαθέτει κρεμώδη υφή που προσφέρει εύκολη εφαρμογή και τέλειο διαχωρισμό στις βλεφαρίδες.

001 copy

Βήμα 6ο:

Ολοκλήρωσε με ένα κραγιόν σε χρώμα που θα ταιριάζει με τον τόνο των χειλιών σου, αφού πρώτα δημιουργήσεις το περίγραμμα με ένα μολύβι. Άπλωσε λίγη ποσότητα foundation στα χείλη σου μέχρι να γίνουν nude. Γέμισε με προσοχή το εσωτερικό τους με κραγιόν σε ματ υφή και δώσε προσοχή να μη ξεφύγεις από το φυσικό σου περίγραμμα.

B 012 copy
B 013 copy

Εγώ χρησιμοποιώ το κραγιόν PERFECT MATTE LIPSTICK ΤΗΣ ERRE DUE. Mατ κραγιόν με εξαιρετικά απαλή, λεπτή υφή και έντονο χρώμα από την πρώτη εφαρμογή. Περιέχει βούτυρο από άγριο μάνγκο που προστατεύει και αναδομεί τα ταλαιπωρημένα χείλη. Η καινοτόμα του σύνθεση προσφέρει βαθιά ενυδάτωση που διαρκεί.

PERFECT MATTE LIPSTICK 802
IMG 5267 1