Πώς θα επιλέξεις την ιδανική μάσκαρα σύμφωνα με τις ανάγκες των δικών σου βλεφαρίδων

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Πώς θα επιλέξεις την ιδανική μάσκαρα σύμφωνα με τις ανάγκες των δικών σου βλεφαρίδων

Τις περισσότερες φορές το βουρτσάκι της μάσκαρα παίζει τον σημαντικότερο ρόλο για να πετύχεις εντυπωσιακές βλεφαρίδες. Είναι λογικό, αν αναλογιστείς ότι υπάρχουν τόσο πολλά διαφορετικά βουρτσάκια, τα οποία καλύπτουν ακριβώς τις ανάγκες κάθε βλεφαρίδας.

Δες αναλυτικά με τη βοήθεια του Beauty Class της ERRE DUE ποιο βουρτσάκι να διαλέξεις ώστε να αποκτήσουν οι βλεφαρίδες σου το στυλ που έχεις ονειρευτεί.

5f80b3f5a266ccd3793918ac75dfbe92

1.Τo βουρτσάκι που δεν έχει τρίχες, αλλά διαθέτει πλαστικές απολήξεις δίνει πολύ φυσικό αποτέλεσμα και τονίζει διακριτικά τις βλεφαρίδες και είναι κατάλληλη για πρωινό look.

2. Το πολύ χοντρό βουρτσάκι, δίνει πυκνές, πλούσιες βλεφαρίδες.

3. Το βουρτσάκι που είναι πάρα πολύ λεπτό και διαθέτει καμπύλη, κάνει τις βλεφαρίδες πολύ μακριές, γιατί τις πιάνει από τη ρίζα, δηλαδή από τις άκρες τους. Μοιάζει αρκετά με τσατσάρα.

4. Το βουρτσάκι που είναι σχεδόν σπιράλ –με λίγο πιο κοντές και λίγο πιο μακριές τρίχες εναλλάξ- έχουν συνήθως αυτό το σχήμα για να πιάνουν όλες τις βλεφαρίδες.

5. Αν το βουρτσάκι της μάσκαρα είναι και λίγο γυριστό σαν να το έχουμε γυρίσει μόνες μας, τότε δίνει πολύ γυριστές βλεφαρίδες, που πάνε μέχρι επάνω! Αυτές που σπάνε είναι για να βάφουμε από τη ρίζα κι έξω, οπότε ουσιαστικά μακραίνει περισσότερο τις βλεφαρίδες. Αν είναι και χοντρό το αποτέλεσμα είναι πολύ γεμάτο.

Οδηγός αγοράς για να δεις τι να επιλέξεις:

CURLING EFFECT MASCARA

Μάσκαρα για εντυπωσιακό όγκο και θηλυκή καμπύλη που διαρκεί όλη μέρα. Διαθέτει κρεμώδη υφή που προσφέρει εύκολη εφαρμογή και τέλειο διαχωρισμό στις βλεφαρίδες.

001

DRAMA SIZED MASCARA
3Step Mascara με εντυπωσιακό μαύρο χρώμα από το πρώτο πέρασμα και αναλλοίωτο αποτέλεσμα. Δημιουργεί εφέ ψεύτικων βλεφαρίδων χωρίς κόμπους και προσφέρει όγκο στο maximum, χάρη στο μεγάλο βουρτσάκι που διαθέτει.

Ακολουθήστε τα 3 βήματα για άψογες πυκνές βλεφαρίδες, με μήκος και καμπύλη:
ΒΗΜΑ 1. / Πρώτο πέρασμα > Διαχωρισμός & Όγκος
ΒΗΜΑ 2. / Δεύτερο πέρασμα > Καμπύλη
ΒΗΜΑ 3. / Τρίτο πέρασμα > extra πυκνές «φτερωτές» βλεφαρίδες.

001 copy

POWER LASH EFFECT MASCARA
Mascara που δημιουργεί εφέ «ψεύτικων» βλεφαρίδων και αντιστέκεται στην υγρασία. Χάρη στο καινοτόμο πρακτικό mini βουρτσάκι της οι βλεφαρίδες διαχωρίζονται μία προς μία, αποκτούν εξαιρετικό όγκο και μήκος, «χτίζονται» χωρίς να βαραίνουν, ενώ είναι ιδανική ακόμη και για τις πιο κοντές βλεφαρίδες.

001 copy copy

XCESS 3D MASCARA
Mascara που δίνει στις βλεφαρίδες, έντονο χρώμα από τη ρίζα ως τις άκρες, πλούσιο όγκο, μήκος και τρισδιάστατο αποτέλεσμα που «χτίζεται». Εμπλουτισμένη με ceramides για τέλειο διαχωρισμό και θρέψη.

001 copy