Πώς να βρεις το κατάλληλο foundation για το Καλοκαίρι

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Πώς να βρεις το κατάλληλο foundation για το Καλοκαίρι

H ERRE DUE σου δείχνει τον τρόπο.

Το Καλοκαίρι είναι εδώ και αυτό σημαίνει πως εκτός από τα items με τα οποία θα ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου, ψάχνεις να βρεις τα κατάλληλα προϊόντα για να εξοπλίσεις το νεσεσέρ σου αυτή τη σεζόν! Ναι, όπως τα ρούχα σου, έτσι και τα προϊόντα για το μακιγιάζ σου γίνονται πλέον ανάλαφρα!

Η ζέστη, η υγρασία, ο αέρας, η άμμος και ο ιδρώτας που κυλά στο πρόσωπό σου, φράζουν τους πόρους της επιδερμίδας σου, βλάπτοντας την υγεία του δέρματός σου και καταστρέφοντας το μακιγιάζ σου. Τι μπορείς να κάνεις, λοιπόν, για να αντιμετωπίσεις τα παραπάνω προβλήματα; Μα φυσικά, να εστιάσεις στο μακιγιάζ σου και κυρίως, να αναζητήσεις τα foundation, εκείνα που θα σου προσφέρουν το απόλυτο mat αποτέλεσμα και παράλληλα θα σε ενυδατώσουν και θα σε προστατέψουν από τον ήλιο. Διότι Καλοκαίρι χωρίς foundation με δείκτη προστασίας δεν γίνεται!

Δύο είναι οι δικές μας προτάσεις για το φετινό Καλοκαίρι και στις παρουσιάζουμε παρακρατώ!

Ενυδάτωση και κάλυψη που «χτίζεται»

Αν η επιδερμίδα σου είναι κανονική ή λιπαρή, τότε σίγουρα αξίζει να προμηθευτείς με ένα foundation με απαλή υφή το οποίο δεν περιέχει parabens, talc ή αρώματα και θα σου προσφέρει το ματ αποτέλεσμα που θέλεις, δίχως να σε επιβαρύνει. Δες το νέο Perfect Mat Touch Foundation της Erre Due. Χαρίζει μέτρια κάλυψη που «χτίζεται», ενώ τα ενεργά συστατικά που περιέχει αποτρέπουν τη δημιουργία ρυτίδων και ενυδατώνουν την επιδερμίδα, διατηρώντας την ελαστικότητα, τον τόνο και τη νεότητα της. Και επειδή ο ήλιος μπορεί να βλάψει το δέρμα σου κάθε εποχή, έχει και SPF 30 για να είσαι καλυμμένη κάθε φορά που βγαίνεις από το σπίτι.

perfect mat touch foundation 001 900x1115

Φυσικό ματ αποτέλεσμα για λιπαρές επιδερμίδες

Αν έχεις λιπαρή και μικτή επιδερμίδα, τότε ένα foundation με oil-free σύνθεση είναι ό,τι χρειάζεσαι. Στη δική σου περίπτωση, το Perfect Mat Foundation αποτελεί την ιδανική λύση, αφού περιέχει μια καινοτόμα oil-free σύνθεση που θα σου χαρίσει υψηλή κάλυψη και φυσικό ματ αποτέλεσμα. Θα το ανακαλύψεις στην Erre Due και σίγουρα θα μείνεις ικανοποιημένη. Εμείς το δοκιμάσαμε και είδαμε πως, πράγματι, ταυτίζεται απόλυτα με την επιδερμίδα, στεγνώνει αμέσως μετά την εφαρμογή και διαρκεί όλη μέρα. Φυσικά, δεν περιέχει parabens, ενώ σου προσφέρει και κάλυψη από τον ήλιο αφού και αυτό έχει SPF 30.

perfect mat foundation 001 900x1115

Ό,τι και αν αποφασίσεις να βάλεις στο νεσεσέρ σου αυτό το Καλοκαίρι, να θυμάσαι ότι όσο πιο ελαφρύ είναι το μακιγιάζ σου, τόσο πιο «δροσερές» θα είναι οι εμφανίσεις σου και τόσο πιο ανάλαφρη θα αισθάνεσαι την επιδερμίδα σου. Σε κάθε περίπτωση, μην ξεχνάς πως για να έχεις άψογο αποτέλεσμα, είναι σημαντικό να βρεις την κατάλληλη απόχρωση foundation για εσένα! Κάνε, λοιπόν και εσύ, την έρευνά σου!