Ανακαλύψαμε τη σειρά περιποίησης προσώπου που θα σε ενυδατώσει αυτό το Καλοκαίρι

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Ανακαλύψαμε τη σειρά περιποίησης προσώπου που θα σε ενυδατώσει αυτό το Καλοκαίρι

Το καλοκαίρι η ενυδάτωση του οργανισμού μας αποτελεί μια από τις πιο αγαπημένες μας καθημερινές συνήθειες. Πίνοντας έως και δύο λίτρα νερό την ημέρα, εντάσσοντας φρούτα και λαχανικά σε όλα τα γεύματα ώστε να φροντίσουμε να ακολουθούμε μια ισορροπημένη διατροφή, αλλά και χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα ομορφιάς σε πρόσωπο και σώμα, η ζωή μας γίνεται εμφανώς πιο… φρέσκια!

Εμείς ανακαλύψαμε τη νέα σειρά περιποίησης προσώπου, για να μείνεις ενυδατωμένη μέχρι και 24 ώρες. Διότι, ο ήλιος μπορεί να «καίει», αλλά εσύ με τη βοήθεια της Hydra Advance από την ERRE DUE δεν χρειάζεται να αγχωθείς για τίποτα!
Η συγκεκριμένη σειρά περιποίησης προσώπου αποτελεί αστείρευτη πηγή ενυδάτωσης για την επιδερμίδα σου, καθώς είναι ειδικά διαμορφωμένη έτσι ώστε να βελτιώνει τα φυσικά επίπεδα υγρασίας της, ενώ με τη δύναμη του επαναστατικού προηγμένου τεχνολογικού μείγματος Triple Action Moisture-Charge Complex τα διατηρεί σε τέλεια ισορροπία.
Βάσει αυτού του άκρως επαναστατικού συμπλέγματος, η Hydra Advance της ERRE DUE, σε βοηθά να κρατήσεις το πρόσωπό σου ενυδατωμένο μέσα από τέσσερα απλά βήματα.

Βήμα 1: Τόνωσε την επιδερμίδα σου
Ξεκίνα την ημέρα σου με την Refreshing Tonic Lotion, μια λοσιόν που τονώνει, ενυδατώνει, καταπραΰνει και διατηρεί τη φυσική ισορροπία της επιδερμίδας σου. Το σύμπλεγμα ενεργών συστατικών Triple Action Moisture-Charge Complex βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας μέσα στην ημέρα, διατηρώντας την ελαστικότητα και απαλότητα της επιδερμίδας για νεανική, δροσερή όψη. Έτσι, η επιδερμίδα σου θα προετοιμαστεί κατάλληλα για να προσλάβει καλύτερα τα ενεργά συστατικά των παρακάτω βημάτων.

lotion

Βήμα 2: Αύξησε την υγρασία της επιδερμίδας σου

Στη συνέχεια, δώσε στην επιδερμίδα σου την ανανέωση που χρειάζεται και ενίσχυσε τη δράση της ενυδατικής κρέμας προσώπου που ακολουθεί, με το Boosting Serum της ERRE DUE. Με σύμπλεγμα ενεργών συστατικών Triple Action Moisture-Charge Complex που συμβάλλει στην αύξηση της υγρασίας και της απορρόφησής της σε όλα τα επίπεδα, και την παρουσία του Fucogel, το πρόσωπό σου θα , λείο και απαλό. Το Υαλουρονικό Οξύ που εμπεριέχεται στο serum, με τη σειρά του, βοηθά στη διατήρηση της ελαστικότητας και του τόνου της επιδερμίδας για υγιή, νεανική όψη και αίσθηση φρεσκάδας και ανανέωσης.

boosting serum

Βήμα 3: Με ένα gel νέας γενιάς, η επιδερμίδα σου θα αποκτήσει μια δροσερή και αναζωογονημένη όψη
Εάν έχεις μικτή ή και λιπαρή επιδερμίδα, το υδαρές gel νέας γενιάς 24hrs Skin Breath Gel, με σύμπλεγμα ενεργών συστατικών Triple Action Moisture-Charge Complex, συμβάλλει στην αύξηση, την απορρόφηση και τη διατήρηση των επιπέδων υγρασίας σε όλα τα επίπεδα. Περιέχει Fucogel, και Ceramides, τα οποία βελτιώνουν την ικανότητα διατήρησης της υγρασίας από την επιδερμίδα. Η επιδερμίδα σου, αποκτά δροσερή, υγιή και αναζωογονημένη όψη.

breath gel

Εάν βέβαια, το παραπάνω gel δεν μοιάζει ως ιδανική λύση για εσένα που έχεις κανονική ή ακόμη και ξηρή επιδερμίδα μη νομίζεις πως δεν υπάρχει λύση. Η 24hrs Rich Gel-Cream προσφέρει μία ισορροπημένη πηγή ενυδάτωσης για την επιδερμίδα. Εμπλουτισμένη με το σύμπλεγμα ενεργών συστατικών Triple Action Moisture-Charge Complex και υαλουρονικό οξύ βοηθά στην αύξηση, την απορρόφηση και τη διατήρηση της υγρασίας σε όλα τα επίπεδα, ενώ βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Βήμα 4: Μην ξεχάσεις να φροντίσεις και την περιοχή των ματιών σου
Δίνοντας βάση στο υπόλοιπο πρόσωπό σου, μην ξεχάσεις να ενυδατώσεις την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια σου. Με το gel ματιών Erasing Eye Contour Gel θα είναι σαν να έχεις ξεκουραστεί για ώρες! Η παρουσία του Triple Action Moisture-Charge Complex συμβάλλει στην αύξηση της υγρασίας και της απορρόφησής της σε όλα τα επίπεδα, ενώ το πρωτοποριακό σύμπλεγμα πρωτεϊνών Eye Regener® μειώνει την πιθανότητα εμφάνισης πρηξίματος και κάνει το βλέμμα σου ξεκούραστο, φωτεινό και ανανεωμένο.

erasing eye

Επαναλαμβάνοντας όλα τα προηγούμενα βήματα κάθε μέρα, πρωί και βράδυ, η επιδερμίδα σου θα νιώσει τη διαφορά κι εσύ θα την δεις στο καθρέφτη σου!

Extra Tip: Απόλυτη ενυδάτωση με την ειδικά σχεδιασμένη Cooling Mask
Ειδικά σχεδιασμένη για να ενυδατώνει και να καταπραΰνει, η Cooling Mask είναι ένα δροσερό gel που συσφίγγει και αναζωογονεί την επιδερμίδα σου από την πρώτη κιόλας χρήση. Με την Triple Action Moisture-Charge Complex το δέρμα σου θα αναζωογονηθεί και εσύ θα αποκτήσεις την πιο απαλή και λεία επιδερμίδα.

foam