ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Η nail artist της Angelina Jolie μας μίλησε για το μανικιούρ στην ταινία Maleficent

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Η nail artist της Angelina Jolie μας μίλησε για το μανικιούρ στην ταινία Maleficent

Μας είπε για τα σχέδια που δημιούργησε, για το custom χρώμα που έφτιαξε και άλλα πολλά!

ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ

Όταν είδα την πρώτη ταινία Maleficent πρέπει να ομολογήσω πως είχα πάθει μία κάποια εμμονή για μήνες. Βλέπεις, είναι η αγαπημένη μου «κακιά» του Disney και η Angelina της έδωσε σάρκα, οστά και mesmerizing χαρακτήρα (plus η Lana τραγούδησε μαγευτικά το Once upon a dream και το άκουγα στο repeat). Τη νέα Maleficent: Mistress of Evil δεν έχω προλάβει να τη δω (βγήκε μόλις την περασμένη Πέμπτη) αλλά έχω θαυμάσει τα visuals, το trailer, το μακιγιάζ της Angelina και φυσικά το απίστευτο μανικιούρ της δια χειρός Emi Kudo. Η Emi Kudo είναι ίσως η πιο γλυκιά, προσγειωμένη και προσιτή celebrity nail artist εκεί έξω που μου είχε μιλήσει μία ακόμη φορά όταν είχα αποφασίσει να της στείλω ένα email για τα νύχια της Emma Stone στα Όσκαρ! Μου είχε απαντήσει άμεσα σε όλες τις ερωτήσεις και το ίδιο έκανε και τώρα! Έχοντας δει τις αναρτήσεις της για τα νύχια της Angelina στην ταινία, σκέφτηκα πως δεν έχω να χάσω τίποτα στέλνοντας ένα ακόμη email με ερωτήσεις και η Emi τις απάντησε όλες! Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…


https://www.instagram.com/p/B3xd9CMHIff/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τον Μάιο του 2018 ο makeup artist της Angelina ειδοποίησε την Emi πως θα κάνει τα νύχια της στην ταινία! Ξέροντας τα νύχια και τις προτιμήσεις της Angelina Η Emi έφτιαξε μία custom απόχρωση για εκείνη που, όπως λέει χαρακτηριστικά, είναι κάτι ανάμεσα στην Maleficent και την ίδια. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία! Πάμε όμως να δούμε τι απάντησε στις ερωτήσεις μου…


https://www.instagram.com/p/B348yJyH_VS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δημιουργήσατε πολλά σχέδια για την Angelina τόσο για τις φωτογραφίσεις όσο και για την ταινία. Ποια ήταν η έμπνευσή σας;
Η Angie μου έδειξε τα image boards για την φωτογράφιση του Versace και –μαζί- σκεφτήκαμε διάφορα πράγματα. Φτιάξαμε chrome νύχια, μαύρα, marble και πολλά άλλα που ταίριαζαν στο ύφος της ταινίας και στον χαρακτήρα. Έφτιαξα τόσα πολλά!


https://www.instagram.com/p/B3qLOFhHMIp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πως καταλήξατε όμως στο off-white/nude που τελικά φόρεσε η Angelina;
Η ομάδα μου ζήτησε κάτι φυσικό και διάλεξα αποχρώσεις που ξέρω πως αρέσουν στην Angie και που φορά συχνά δηλαδή ροδακινί, ροζ και διάφανα. Κατέληξα ωστόσο να φτιάχνω μία custom απόχρωση με βερνίκια της Essie.

nailsbyemikudo 72856740 2419385895048663 3341693361931782869 n

Πείτε μας λεπτομέρειες για αυτή την απόχρωση!
Συνδύασα την απόχρωση Marshmallow (ένα γαλακτώδες λευκό) με διάφανη βάση σε αναλογία 2:8 για τις άκρες του «Γαλλικού» και στο υπόλοιπο νύχι έκανα μία μείξη με τις αποχρώσεις Mademoiselle και Skinny Dip.

Είναι όλα τα νύχια που φόρεσε η Angelina ψεύτικα; Το κάνατε για να προστατέψετε τα νύχια της;
Όχι δεν είναι όλα ψεύτικα. Τα νύχια της πρεμιέρας ήταν extension και της άρεσαν πολύ. Τα υπόλοιπα ναι, ήταν ψεύτικα, press on, για πρακτικούς λόγους.


https://www.instagram.com/p/B3qJTocHPtB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από όλα τα σχέδια ποιο ήταν το δικό σας αγαπημένο;
Μου άρεσε πολύ ένα σχέδιο που δημιούργησε η βοηθός μου η Mika. Είναι λευκό και το νύχι μοιάζει να είναι καλυμμένο με φτερά. Φτιάξαμε όμως πολλά απίθανα σχέδια, οι προτάσεις μας ήταν δεκάδες.

Copy of NUXE Fact

Φαίνεται πως αγαπάτε πολύ την Angelina, τι είναι αυτό που την κάνει τόσο ξεχωριστή κατά τη γνώμη σας;
Ω μα είναι τόσα πολλά! Αν έπρεπε να διαλέξω ένα θα ήταν η ευσπλαχνία της και η αγνότητά της. Επίσης είναι πολύ fun χαρακτήρας, περνάμε τέλεια όποτε δουλεύουμε μαζί!

Διαβάζοντας την απάντησή της σκέφτηκα πως ίσως θα έπρεπε να την έχω ρωτήσει άλλα 100 πράγματα και μετανιώνω που δεν το έκανα! Αν με ρωτάς, το δικό μου αγαπημένο σχέδιο είναι αυτό που έφτιαξε με την custom απόχρωση της Essie. Σίγουρα θα επικοινωνήσω ξανά με την Emi καθώς επιμελείται τα nail looks πολλών ακόμη celebrities και που ξέρεις, μπορεί να την πετύχω την ώρα που φτιάχνει τα νύχια της Angelina!

Διάβασε ακόμα: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Μιλήσαμε με τη nail artist της Emma Stone & μάθαμε τις λεπτομέρειες του μανικιούρ της