Αποκλειστικό! Μιλήσαμε με τη nail artist της Scarlett Johansson και μάθαμε για το μανικιούρ της

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Αποκλειστικό! Μιλήσαμε με τη nail artist της Scarlett Johansson και μάθαμε για το μανικιούρ της

Η Emi Kudo απάντησε όλες μας τις ερωτήσεις!

ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ

Ναι, χθες ξενύχτησα βλέποντας τις αφίξεις στο κόκκινο χαλί των Golden Globes και σήμερα δεν μπορούσα να ξυπνήσω… εχμ… πολύ καλά αλλά ένα email με έκανε να τσιρίξω και να ξυπνήσω χωρίς καν να πιω καφέ… Βλέπεις, όταν ξυπνάς και βρίσκεις email από τη nail artist της Scarlett Johansson (και της Emma Stone και της Angelina Jolie) τι κάνεις; Τσιρίζεις, ξεχνάς τον καφέ και πιάνεις δουλειά. Λίγο πριν κλείσω το lap top μου για να κοιμηθώ λιγάκι, έστειλα ένα email στην Emi Kudo που ποτέ δεν έχει αρνηθεί να απαντήσει στις ερωτήσεις μου. Αν θυμάσαι, είχαμε μιλήσει στις περσινές Χρυσές Σφαίρες για το μανικιούρ της Emma Stone και πριν λίγους μήνες για το μανικιούρ της Angelina στην ταινία Maleficent. Της έστειλα λοιπόν μερικές ερωτήσεις για το μανικιούρ της Scarlett, αφού είχα δει στο Instagram πως μαζί της συνεργάστηκε φέτος και ξύπνησα -για ακόμα- μία φορά βρίσκοντας τις ευγενικές της απαντήσεις. Ναι, βρήκε χρόνο να μου απαντήσει από την άλλη άκρη του κόσμου και αυτό με κάνει να πιστεύω πλέον πως η πραγματική σταρ είναι η Emi, όχι οι star studded πελάτες της. Ας μην παραληρώ όμως, να τι μου απάντησε….


https://www.instagram.com/p/B6879L6HCST/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Είδα πως χρησιμοποιήσατε βερνίκια Essie για το αποψινό μανικιούρ της Scarlett, θα μου πείτε ποιες αποχρώσεις επιλέξατε;
Χρησιμοποίησα τις αποχρώσεις Sugar Daddy, Going Steady και First Fitting. Το Sugar Daddy είναι ένα ροδακινί nude, σχεδόν ροζ. Το Going Steady είναι ένα διάφανο, ιριδίζον λευκό και το First Fitting είναι το οπάκ λευκό του γαλλικού.

Copy of NUXE Fact
nailsbyemikudo 79852678 187691742384336 8194803366395257114 n

Γιατί επιλέξατε αυτές τις αποχρώσεις;
H ροδακινί, διάφανη απόχρωση ήταν ιδέα της Scarlett. Ο συνδυασμός των Sugar Daddy και Going Steady μας έδωσαν ακριβώς αυτό που ήθελε με μία δόση glam. Εγώ της πρότεινα να κάνουμε και μία πολύ λεπτή γραμμή γαλλικού και της άρεσε πολύ η ιδέα.

Είδαμε πολλά κόκκινα στις προτάσεις σας στο Instagram, ήταν η δεύτερη επιλογή σας;
Η τουαλέτα της είχε το πιο πολυτελές, σατινέ κόκκινο συνεπώς το κόκκινο ναι, ήταν η δεύτερη επιλογή μας. Όλα εξαρτώνται όμως από το μακιγιάζ και το συνολικό glam. Ο makeup artists της Frankie Boyd αποφάσισε να κάνει ένα «καθαρό» look συνεπώς το συνοδεύσαμε με αριστοκρατικά, «καθαρά» νύχια.

rue de laruby

Αν χρησιμοποιούσατε τελικά κόκκινο, ποια απόχρωση θα ταιριάζατε με την εντυπωσιακή τουαλέτα της Scarlett;
Βρίσκω πως η απόχρωση Rue de la Ruby έχει το τέλειο ρουμπινί χρώμα που θα ταίριαζε απόλυτα.


https://www.instagram.com/p/B69fVBYn1ks/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Γιατί σας αρέσει να συνεργάζεστε με την Scarlett;
Είναι πάντοτε χαρούμενη και έχει απίστευτη θετική ενέργεια. Είναι ωραία να βρίσκεσαι γύρω της. Επίσης, είναι μία από τις πιο όμορφες γυναίκες σε κάθε κόκκινο χαλί… Γίνεται να μην είναι τέλειο να δουλεύεις μαζί της;

Διάβασε ακόμα: Χρυσές Σφαίρες 2020: Όλα τα beauty looks από το κόκκινο χαλί