Ταλαιπωρημένα μαλλιά μετά τις διακοπές;

Ταλαιπωρημένα μαλλιά μετά τις διακοπές;

Η σειρά Fructis Goodbye Damage της Garnier σώζει την κατάσταση!

Το καλοκαίρι πέρασε και μας άφησε με υπέροχες αναμνήσεις και μαλλιά... σε κατάσταση σοκ! Ο ήλιος, το αλάτι της θάλασσας, το χλώριο της πισίνας, ο αέρας, το πιστολάκι (πόσες,αλήθεια, καταφέρατε να αντισταθείτε και να μην το πάρετε στη βαλίτσα των διακοπών;) όχι μόνο δεν άφησαν τα μαλλιά να ξεκουραστούν αλλά δημιουργησαν έντονες και ορατές φθορές στην τρίχα όπως θαμπάδα, ψαλίδα, φριζάρισμα.

Και βέβαια, δεν υπάρχει λόγος να περιμένετε ούτε μία μέρα παραπάνω προκειμένου να προχωρήσετε σε ένα πλάνο διάσωσης και να ξεκινήσετε τη σεζόν με τα πιο λαμπερά, υπέροχα μαλλιά που είχατε ποτέ! Ρωτήσαμε τους hair experts της Garnier για τα πιο βασικά βήματα επανόρθωσης μετά το καλοκαίρι και ιδού τι μας είπαν:


- Δώστε έμφαση στην ενυδάτωση και την θρέψη της τρίχας, με το κατάλληλο σαμπουάν και conditioner. Εφαρμόστε το conditioner εκεί που τα ταλαιπωρημένα μαλλιά το χρειάζονται περισσότερο, δηλαδή από τη μέση και κάτω, με έμφαση στις άκρες. Οι ρίζες των μαλλιών έχουν την «φροντίδα» των φυσικών ελαίων που παράγει η επιδερμίδα του κεφαλιού, οπότε δεν υποφέρουν από αφυδάτωση.
- Εφαρμόστε ένα προϊόν άμεσης δράσης - που δίνει extra boost στο conditioner- σε κάθε τούφα των μαλλιών σας χωριστά, «δουλεύοντας» το προϊόν με απαλές κινήσεις από πάνω προς τα κάτω.
- Μια μάσκα επανόρθωσης είναι ιδιαίτερα απαραίτητη στο πλάνο διάσωσης των ταλαιπωρημένων μαλλιών. Αφήστε τη να δράσει για μερικά λεπτά, και αν έχετε το χρόνο, τυλίξτε τα μαλλιά σας με μια σχετικά ζεστή πετσέτα, ώστε να βοηθήσετε τα ευεργετικά συστατικά της μάσκας να φτάσουν πιο γρήγορα στην καρδιά της τρίχας.
-Η ψαλίδα κάνει ύπουλα την εμφάνισή της και όσο την αγνοείτε, τόσο επιμένει. Χρησιμοποιείτε καθημερινά ένα ειδικό serum που την τιθασεύει, ώστε να έχετε ήσυχο το κεφάλι σας!

- Τα καλύτερα νέα σας τα αφήσαμε για το τέλος: το Fructis έχει ήδη φροντίσει ώστε με την επιστροφή σας από τις διακοπές να έχετε στο μπάνιο σας όλα τα απαραίτητα για την αναδόμηση των ταλαιπωρημένων μαλλιών σας: η σειρά Goodbye Damage είναι ειδικά μελετημένη για να πείτε αντίο στην ταλαιπωρία- και hello! στα λαμπερά, υγιή μαλλιά, χωρίς καμία υποχώρηση στο look σας!

RANGE mesa


Βασικά συστατικά της, το εκχύλισμα έλαιο φραγκοστάφυλλου που δυναμώνει την τρίχα και δρα κατά της ψαλίδας και το Keraphyll, ένα μείγμα από ενεργά συστατικά που δρουν στην καρδιά της τρίχας ενώ αγκαλιάζει και την επιφάνειά της, επιδιορθώνοντας σπασίματα και άλλες φθορές. Και μάλιστα, μειώνει την τριβή, που κάνει τα μαλλιά εύθραυστα και με ψαλίδα!

Η σειρά αποτελείται από 5 προϊόντα που "πέφτουν" το κάθε ένα χωριστά στη μάχη για λαμπερά υγιή μαλλιά και όλα μαζί θα σας χαρίσουν το αποτέλεσμα που ονειρεύεστε! Το Σαμπουάν Επανόρθωσης έχει μία κρεμώδη υφή που αμέσως γίνεται ένας πλούσιος αφρός. Αυτή η πλήρως νέα φόρμουλα είναι εμπλουτισμένη με κατιονικά στοιχεία που καλύπτουν την τρίχα από τη ρίζα ως τις άκρες ενώ αφήνει τα μαλλιά φρέσκα και ανάλαφρα. Το Conditioner Επανόρθωσης δίνει άμεσο αποτέλεσμα, κάνει μεταξένια και απαλά τα μαλλιά, αποτέλεσμα που κρατάει για 12 ώρες μετά το λούσιμο. Το Goodbye Damage Περιποίηση στη Στιγμή είναι μια σύνθεση που συνδυάζει τη δύναμη της μάσκας με την ελαφριά σύνθεση του conditioner. Η gel κρέμα υφή του ξεκινάει να λειτουργεί στα φθαρμένα μαλλιά αμέσως με την εφαρμογή, απορροφάται γρήγορα για να επανορθώσει, δυναμώσει και να τα αναζωογονήσει. Η Μάσκα Επανόρθωσης με την απίστευτα πλούσια υφή προσφέρει θρέψει και δύναμη σε βάθος και τέλος, ο Ορός Κατά της Ψαλίδας, ένα μικρό θαύμα, μπορεί να εφαρμόζεται κάθε μέρα και να είστε σίγουρες πως θα πείτε... Goodbye και στην ψαλίδα!

Τέλος μην ξεχάσεις να μπεις στο www.fructisland.gr, παρακολούθησε τον Νικόλα Βιλλιώτη να κάνει μαθήματα επανόρθωσης μαλλιών, πέρνα με άριστα το διαγώνισμα & κέρδισε προϊόντα από τη σειρά Goodbye Damage!