Χαβιάρι: το μαγικό συστατικό για νεανική, σφριγηλή επιδερμίδα!

Χαβιάρι: το μαγικό συστατικό για νεανική, σφριγηλή επιδερμίδα!

Πρωταγωνιστεί στο Skin Caviar Liquid Lift της La Prairie που πλέον χωράει στο πιο μικρό τσαντάκι! 

Το 1987 η La Prairie άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην κοσμετολογία ανακαλύπτοντας τις θαυματουργές ιδιότητες που έχει το χαβιάρι στην περιποίηση της επιδερμίδας- τότε γεννήθηκε η Skin Caviar Collection, η σειρά που λατρεύτηκε από τις beauty addicts και που μέχρι σήμερα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των πιο αποτελεσματικών προτάσεων αντιγήρανσης.

Το Skin Caviar Liquid Lift, ο πολυπόθητος, σούπερ δραστικός ορός της σειράς παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2012, και έγινε αμέσως best seller. Σήμερα, επανέρχεται σε μια συλλεκτική και πρακτική συσκευασία, των 30 ml, για άμεση δράση ανόρθωσης και σύσφιξης οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας αισθάνεστε πως η επιδερμίδα σας το έχει ανάγκη.

Το Skin Caviar Liquid Lift προσφέρει την υψηλότερη συγκέντρωση σε εκχυλίσματα από καθαρό χαβιάρι σε σχέση με κάθε άλλο προϊόν της Skin Caviar Collection , ενώ παράλληλα ενσωματώνει μια τεχνολογία αιχμής που εξασφαλίζει την ακριβή ανάμειξη των δραστικών συστατικών ακριβώς τη στιγμή που πιέζετε την αντλία αλλά και τη μεταφορά τους σε βάθος στην επιδερμίδα! Να σημειώσουμε πως τα εκχυλίσματα από χαβιάρι αποτελούνται από ένα μοναδικό συνδυασμό βιταμινών, νουκλεϊκών οξέων, φωσφολιπιδίων, πρωτεϊνών και Ωμέγα-3 λιπαρών οξέων, που θρέφει τη επιδερμίδα και ενισχύει την ελαστικότητά της, αυξάνει την αντιοξειδωτική της ικανότητα και τονώνει τη λειτουργία του φυσικού φράγματος προστασίας της.

Αποτέλεσμα: ένα εξαιρετικά δροσερό, βελούδινο treatment που μειώνει άμεσα τις ρυτίδες, αναζωογονεί το πρόσωπο, το ξεκουράζει και επαναφέρει τη νεανικότητά του!

Υπομονή, όμως, γιατί το συλλεκτικό Skin Caviar Liquid Lift της La Prairie στα 30 ml έρχεται το Νοέμβριο στα καταστήματα καλλυντικών.