Τα τοπ 5 beauty looks της εβδομάδας!

Βιβή Αγγελάκη
Τα τοπ 5 beauty looks της εβδομάδας!

Οι καλύτερες εμφανίσεις της εβδομάδας που πέρασε!

Η εβδομάδα τελείωσε και οι σταρς και πάλι έκαναν τις εμφανίσεις τους!

Μαζέψαμε τις 5 καλύτερες εμφανίσεις που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα και σας τις παρουσιάζουμε! Πάρτε μια ιδέα λοιπόν, για το τι επέλεξαν οι αγαπημένες μας σταρς και υιοθετήστε όποιο beauty look σας αρέσει και σας πηγαινεί!

1. Sienna Miller

Η Sienna έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή που έκανε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Λονδίνο για την πρεμιέρα της νέας ταινίας Foxcatcher. Το πολύ κομψο φόρεμά της με ασημί ρίγες αναδείκνυε το καλογυμνασμένο σώμα της ενώ συνδυαζόταν άψογα με το χτένισμά της. Η σταρ παρά το κοντό μαλλί της, επέλεξε να κάνει δύο γαλλικές κοτσιδούλες στα πλάγια βάζοντας μια ρομαντική πινελιά στη λαμπερή της εμφάνιση!

spl867924 018

2. Blake Lively

Η Blake Lively έκανε την πρώτη της εμφάνιση ως εγκυμονούσα, στα βραβεία Golden Heart στην Νέα Υόρκη! Επέλεξε γηινα χρώματα στο μακιγιάζ της- με ροζ αποχρώσεις στο ρουζ και στο κραγιόν της- τα οποία έκαναν το στυλ της ακόμη πιο φυσικό και ανειτήδευτο! Τελικά η εγκυμοσύνη της πάει πολύ!

spl867857 001

3. Jamie King

Το μοντέλο- ηθοποιός εμφανίστηκε στα ίδια βραβεία προχθές το βράδυ στη Νέα Υόρκη. Η Jamie συνδύασε το μακρύ κίτρινο φόρεμά της με μια αυστηρή, ψηλή ponytail που έδινε ένα σοφιστικέ αέρα στην εμφανισή της. Παράλληλα, διατηρεί τα νύχια της σε μεσαίο μήκος και επέλεξε το κλασσικό λευκό χρώμα για το manicure της!

spl867486 004

4. Emma Stone

Η ηθοποιός Emma Stone εμφανίστηκε στην εκπομπή 'Good Morning America' την Τετάρτη, επιλέγοντας ένα κοντό καστανο -κόκκινο καρέ με χωρίστρα στο πλάι. Σε αντίθεση με την Jamie (πιο πάνω), η Εmma επέλεξε σκούρο βερνίκι για τα νύχια της, υπενθυμίζοντας οτι το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά και τα σκούρα χρώματα ειναι ένα από τα must της εποχής!

spl867297 004

5. Halle Berry

H πολυαγαπημένη Halle εντυπωσίασε άλλη μια φορά με το hairstyle της! Αυτή τη φορά η ηθοποιός έκοψε τα μαλλιά της καρέ! Κάνοντας μια χωρίστρα στη μέση και με ένα χτένισμα με ελαφρύ κυματισμό κατάφερε να δώσει όγκο στα μαλλιά της και να πετύχει ένα τέλειο look! Μπράβο Halle κράτα το καρέ σου πάει πολύ!

spl867251 010

Διαβάστε ακόμη:

Μακιγιάζ των 4 λεπτών!

Κλέψτε τις εντυπώσεις με ένα εντυπωσιακό χρώμα στα νύχια σας!