Τα τοπ 5 beauty looks της εβδομάδας!

Βιβή Αγγελάκη
Τα τοπ 5 beauty looks της εβδομάδας!

Οι καλύτερες εμφανίσεις της εβδομάδας που πέρασε!

Η εβδομάδα τελείωσε και οι διάσημες κυρίες του Hoolywood έκαναν τις λαμπερές εμφανίσεις τους! Μαζέψαμε τις 5 καλύτερες εμφανίσεις και σας τις παρουσιάζουμε! Δείτε, λοιπόν, τι επέλεξαν οι αγαπημένες μας σταρς και υιοθετήστε όποιο beauty look σας αρέσει και σας πηγαίνει φυσικά!

1. Katy Perry


Η αγαπημένη τραγουδίστρια, που χαρακτηρίζεται από έντονη εκκεντρικότητα τόσο στο χαρακτήρα της όσο και στις εμφανίσεις της, έκανε την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση στα 28α ετήσια βραβεία ARIA , που πραγματοποιήθηκαν προχθές το βράδυ στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Το σκούρο κόκκινο προς μπορντό χρώμα που επέλεξε για τα χείλη της σε συνδυασμό με την έντονη γραμμή eyeliner κατά μήκος των πάνω βλεφαρίδων και τα καλοσχηματισμένα φρύδια της , ολοκλήρωναν αρμονικά το vintage look της. Αυτό, όμως, που έκανε την Kate να ξεχωρίζει, ήταν το hairstyle της. Φορώντας μια φαρδιά σκούρα γυαλιστερή κορδέλα στα μαλλιά της, σε ίδιους τόνους με το φόρεμά της, η σταρ επέλεξε να δέσει τα μαλλιά της ψηλά σε ένα κότσο, χαρίζοντας ένα διασκεδαστικό και flirty αέρα στο όλο beauty look της.

PicMonkey Collage

2. Kate Middleton


Τι πιο όμορφο, από μια πριγκίπισσα που δίνει μαθήματα beauty σε όλες τις γυναίκες του κόσμου! Η Kate, αν και έχει μια θέση που πολλές γυναίκες αυτή τη στιγμή θα ζήλευαν, αποδεικνύει πως ακόμα και με απλές κινήσεις στο καθημερινό beauty look σας, μπορείτε να κάνετε τη προσοχή όλων να στραφεί πάνω σας. Στη συγκεκριμένη εμφάνιση της , η Δούκισσα του Cambridge κατέρριψε το μύθο ότι το ponytail είναι το χτένισμα της τεμπέλας που δεν ταιριάζει σε επίσημες εμφανίσεις! Επέλεξε, λοιπόν, να πιάσει τα μαλλιά της σε ένα χαλαρό μεσαίου μήκους ponytail με ένα απλό λαστιχάκι στο χρώμα των μαλλιών της. Το μυστικό που την έκανε διαφορετική; Έδωσε όγκο στην κορυφή του κεφαλιού της, ξαίνοντας ελαφρώς τα μαλλιά της.

kate

3. Angelina Jolie


Το έχουμε πει πολλές φορές: ο,τι και να κάνει αυτή η γυναίκα θα είναι πάντα όμορφη και στυλάτη! Χωρίς ανασφάλειες, δε διστάζει ακόμη και να εμφανιστεί στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Unbroken», στο Βερολίνο, με ένα natural μακιγιάζ. Η αγαπημένη ηθοποιός που επιλέγει αρκετά συχνά το μαύρο χρώμα στις δημόσιες επίσημες εμφανίσεις της, προτίμησε ένα μακιγιάζ σε φυσικούς τόνους, που αναδείκνυε με τον καλύτερο τρόπο τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της και την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της. Η Angelina, δείχνει ότι ξέρει πολύ καλά τα μυστικά για ένα φαινομενικά άβαφο look επιλέγοντας λίγα προϊόντα που όμως της δίνουν την επιθυμητή λάμψη και φωτεινότητα στο πρόσωπό της. Όσο για τα υπέροχα μάτια της, η σταρ χρησιμοποιεί – όσο κι αν δε φαίνεται- μολύβι τονίζοντας τις πάνω βλεφαρίδες και τις εξωτερικές γωνίες των ματιών. Τέλος στα υπέροχα σαρκώδη χείλη της επέλεξε να δώσει μια γυαλιστερή πινελιά με ένα gloss σε ουδέτερο, διάφανο τόνο.

spl898170 007

4. Jennifer Lopez


Φυσικά, τα beauty looks αυτής της εβδομάδας δεν θα μπορούσαν να μην περιλαμβάνουν τη sexy εμφάνιση της Jennifer Lopez στα 42α ετήσια Αμερικανικά Μουσικά Βραβεία (ΑΜΑ) που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 23 Νοεμβρίου. Η Λατίνα σταρ αν και 45 ετών , κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα όλων πάνω της και τα φλας των φωτογράφων με την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί. Η τραγουδίστρια επέλεξε ένα έντονο dramatic smoky look στα μάτια της, χρησιμοποιώντας ένα « κοκτέιλ» από γυαλιστερές σκιές στο πάνω κινητό βλέφαρο αλλά και κατά μήκος των κάτω βλεφαρίδων της, μέχρι την εσωτερική γωνία του ματιού της. Ανακατέψτε το μεταλλικό γκρι, το μαύρο ,το χάλκινο και το απαλό ροζ μαζί και ιδού το αποτέλεσμα! Για ακόμα πιο έντονο και λαμπερό αποτέλεσμα πέρασε μια γενναιόδωρη ποσότητα μάσκαρα στις βλεφαρίδες της.

hbz-Jennifer-Lopez-Beauty-Secret-2014-Lead-sm

5. Kate Beckinsale


Η βρετανίδα ηθοποιός, Kate Beckinsale, εκτός από ταλέντο, διαθέτει και μία εμφάνιση η οποία σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη. Άλλη μια, λοιπόν, από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις των 42ων ετήσιων Αμερικανικών Μουσικών Βραβείων (ΑΜΑ) που ξεχωρίσαμε, ήταν αυτή της Kate. Η 39χρονη σταρ, εκτός από το καλλίγραμμο σώμα της, το οποίο έχει αποκτήσει έπειτα από σκληρή προπόνηση, διαθέτει μια αψεγάδιαστη λαμπερή επιδερμίδα που φωτίζει πραγματικά ολόκληρο το πρόσωπό της . Τονίζοντας το περίγραμμα των ματιών της, και περνώντας μια σκούρα σκιά κατά μήκος των πάνω βλεφαρίδων της, η αγαπημένη ηθοποιός, υποστήριξε με μοναδική κομψότητα και χωρίς φλυαρίες τη glam βραδινή της εμφάνιση. Το beauty look της ολοκλήρωνε το ροδακινί χρώμα ρουζ, που επέλεξε για τα μάγουλά της και το απαλό ροζ gloss της, δίνοντας έναν πιο κοριτσίστικο και παιχνιδιάρικο αέρα στην εμφάνισή της.

spl897458 058

Διαβάστε ακόμα:

Η Kate Moss είναι 40 και δείχνει 25! Μάθετε τα μυστικά ομορφιάς της!

Μάθετε πώς θα δημιουργήσετε τα looks των γιορτών από τη Bobbi Brown!