Τα τοπ 6 beauty looks της εβδομάδας!

Βιβή Αγγελάκη
Τα τοπ 6 beauty looks της εβδομάδας!

Οι καλύτερες εμφανίσεις της εβδομάδας που πέρασε!

Με αγωνία ανυπομονούσαμε αυτή την εβδομάδα να γράψουμε για το μεγάλο event, τα British Fashion Awards (βρετανικά βραβεία μόδας), στα οποία τα πιο γνωστά ονόματα της μόδας αλλά και του καλλιτεχνικού χώρου γενικότερα, έκαναν τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους. Το κόκκινο χαλί πήρε φωτιά και τα φλας των φωτογράφων άστραφταν μανιωδώς!

Εμείς καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τα τοπ 6 beauty looks (με δυσκολία, γιατί πραγματικά οι εμφανίσεις των it girls ήταν πολλές και ξεχωριστές αυτήν την εβδομάδα) και σας τα παρουσιάζουμε. Δείτε, λοιπόν, τι επέλεξαν οι αγαπημένες μας stars και υιοθετήστε όποιο red carpet beauty look σας αρέσει και σας πηγαίνει φυσικά!

1. Olivia Palermo

Η Olivia, επέλεξε την πιο hot τάση για τα μάτια της (πρόσφατα μάλιστα γράψαμε γι αυτή) , τα smokey eyes με μεταλλικές σκιές. Μάλιστα, επέλεξε μια σκούρα πράσινη μεταλλική σκιά, την οποία εφάρμοσε τόσο στο πάνω κινητό βλέφαρό της αλλά και κατά μήκος της κάτω γραμμής των βλεφαρίδων της. Για πιο έντονο αποτέλεσμα, πέρασε το μαύρο μολύβι στην κάτω εσωτερική γραμμή των ματιών της, ενώ έβαλε την τελευταία πινελιά στο make up eye look της τονίζοντας τις βλεφαρίδες της με μάσκαρα. Το υπόλοιπο μακιγιάζ της, κινήθηκε σε απαλούς τόνους, χαρίζοντας ιδιαίτερη λάμψη και δροσιά στην αψεγάδιαστη επιδερμίδα της.

Olivia-Palermo glamour 2dec14 rex b 592x888

2. Mollie King

Η Mollie έκανε τα φλας των φωτογράφων να αστράψουν. Το wet look που επέλεξε για τα μαλλιά της, αναδείκνυε τα χαρακτηριστικά του προσώπου της και τη λαμπερή επιδερμίδα της, ενώ είναι μια καλή πρόταση, που μπορεί να υιοθετήσει κάθε γυναίκα αυτές τις γιορτές. Περνώντας μια διακριτική μαύρη πινελιά στην πάνω γραμμή των βλεφαρίδων της και αφήνοντας τα μάτια της άβαφα, επέλεξε να τονίσει τα χείλη της με ένα σκούρο κόκκινο κραγιόν – στο χρώμα του ώριμου κρασιού- πετυχαίνοντας την ιδανική ισορροπία.

Mollie-King glamour 2dec14 rex b 592x888 1

3. Alexa Chung

Η Alexa έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της , με το νέο της κούρεμα. Ακολουθώντας την τάση πολλών διασήμων κυριών, έκοψε τα μαλλιά της καρέ στο ύψος του πηγουνιού της. Για να δώσει περισσότερο όγκο στο hairlook της, επέλεξε να κάνει τη χωρίστρα της στο πλαί και να δώσει έναν ελαφρύ ακανόνιστο κυματισμό, αποφεύγοντας το στυλιζαρισμένο αυστηρά look . Η Alexa επέλεξε να τονίσει τα χείλη της με ένα ανοιχτό κόκκινο κραγιόν, ενώ έδωσε μια διακριτική φρεσκάδα στο βλέμμα της περνώντας στις βλεφαρίδες της μια στρώση μάσκαρα.

alexa-chung glamour 2dec14 pa b 592x888

4. Suki Waterhouse

Το γνωστό μοντέλο από τη Βρετανία επέλεξε για αυτή την εμφάνισή της να υιοθετήσει το στυλ της θρυλικής Bardot, προτιμώντας ένα cat eye make up look. Περνώντας μια ιδιαίτερα έντονη μαύρη γραμμή στο πάνω κινητό βλέφαρό της και αφήνωντας το κάτω εντελώς «γυμνό», έδωσε ένα ιδιαίτερο στιλ στην εμφάνισή της, αποτελώντας παράδειγμα για όμορφες, λαμπερές εμφανίσεις, με λίγα μόλις προϊόντα. Όσο για τα χείλη της , η Suki προτίμησε ένα διάφανο lipgloss.

hbz-beauty-secret-suki-waterhouse-72141869-sm

5. Kendall Jenner

Η Kendall ξεχωρίζει. Αυτή η εμφάνισή της πραγματικά αποδεικνύει πως κάθε γυναίκα μπορεί να λάμπει χωρις να υπερβάλλει στο μακιγιάζ της. Το φωτεινό κόκκινο χρώμα που επέλεξε στα χείλη της σε συνδυασμό με την αψεγάδιαστη και λαμπερή επιδερμίδα της , έκανε την εμφάνισή της μοναδική. Όσο για τα μάτια της, το γνωστό supermodel, δημιούργησε ένα σαγηνευτικό βλέμμα, χρησιμοποίησε μόνο μάσκαρα, κάνοντας τις βλεφαρίδες της μακριές.

Kendall-Jenner-Vogue-2Dec14-PA b 592x888

6. Sienna Miller

Η αγαπημένη ηθοποιός έκλεψε τις εντυπώσεις με την απλή αλλά κομψή εμφάνισή της. Στα μαλλιά της επέλεξε ένα επιμελώς ατημέλητο look, με έντονο κυματισμό , αποδεικνύοντας πως ακόμη και οι γυναίκες με κοντά μαλλιά μπορούν να κάνουν εντυπωσιακές εμφανίσεις με μοναδικά χτενίσματα. Όσο για το beauty look της, η Sienna προτίμησε να δώσει μια μοναδική λάμψη στο πρόσωπό της , δημιουργώντας ένα nude glow make up!

spl900489 025

Διαβάστε ακόμη:

Το μυστικό των stylish κοριτσιών για τέλεια μαλλιά στο πάρτι!

Αν σας αρέσουν τα νύχια της Beyoncé... τώρα μπορείτε να τα αποκτήσετε!