Η Kim Kardashian εξηγεί για ποιο λόγο δε χαμογελά πολύ στις φωτογραφίες...

Βιβή Αγγελάκη
Η Kim Kardashian εξηγεί για ποιο λόγο δε χαμογελά πολύ στις φωτογραφίες...

Η δήλωση που θα προκαλέσει!


Προκαλεί σε κάθε της εμφάνιση και δήλωση, η Kim Kardashian έκτος από βασίλισσα της αμερικανικής τηλεόρασης είναι πλέον fashion και beauty icon, κάνοντας πολλές fans της παγκοσμίως να την ακολουθούν πιστά σε κάθε της βήμα και να θέλουν να της μοιάσουν!

Όσες παρακολουθείτε τη διαδρομή της στο χώρο έως τώρα, θα έχετε καταλάβει τη μεγάλη αδυναμία- που σε αρκετές περιπτώσεις φτάνει στα όρια της εμμονής- της star με τις φωτογραφίες και μάλιστα τις selfies. Φροντίζει μάλιστα, να τις «ανεβάζει» και να ενημερώνει αρκετά συχνά τους θαυμαστές και followers της στα social media, για την κατάσταση που βρίσκεται κάθε στιγμή.

Η ίδια, λοιπόν, αποκαλύπτει το beauty trick που την κάνει να φαίνεται ακόμη πιο όμορφη στις φωτογραφίες της, σχολιάζοντας μια κοινή φωτογραφία της με τον οικογενειακό φίλο της, Shamari Maurice: «Δείτε γελάω. Δε συμβαίνει συχνά, διότι το γέλιο προκαλεί... ρυτίδες»

kim1

Η 34χρονη, Kim, προτιμά το «poker face» για τις selfie και μη φωτογραφίες της γιατί κάτι τέτοιο πιστεύει πως την κάνει πιο όμορφη- προλαμβάνοντας τις αντιαισθητικές ρυτίδες!Έτσι εξηγείται, το ελαφρώς χαμογελαστό- για πολλούς σνομπ- ύφος της σε αρκετές φωτογραφίες.

Μάλιστα, στη συγκεκριμένη φωτογραφία η star δέχτηκε πολλά επικριτικά σχόλια μιας και «έκοψε» τη μικρή της κόρη Nori επειδή είχε τα μάτια της κλειστά...

kim 2

Διαβάστε ακόμη:

Χωρίς ίχνος μακιγιάζ σε σπάνιες φωτογραφίες με την κορούλα της και την οικογένειά της!

Best of 2014:Οι διάσημοι που έκαναν τις πιο συγκλονιστικές αλλαγές στα μαλλιά τους το 2014