Αυτό είναι το μυστικό της Kendall Jenner για τέλειες βλεφαρίδες!

Βιβή Αγγελάκη
Αυτό είναι το μυστικό της Kendall Jenner για τέλειες βλεφαρίδες!

Όχι δεν είναι μάσκαρα...

Και ποια γυναίκα δεν θα ήθελε να έχει τις βλεφαρίδες της Kendall Jenner; Εγώ προσωπικά πολύ και γι αυτό έψαξα να ανακαλύψω το μυστικό της! Εξάλλου, έχει χαρακτηριστεί ως «το απόλυτο instagirl, που μέσα από την εικόνα, τη φωνή , την ενέργειά της αλλά και την εξαιρετική δύναμη των κοινωνικών μέσων θα εισάγει την Estée Lauder- ένα από τα αγαπημένα beauty brand- σε εκατομμύρια νέες γυναίκες σε όλο τον κόσμο» και όχι άδικα.

Και όχι, δεν πρόκειται για κάποια μάσκαρα αλλά για ένα νέο primer που θα αλλάξει τη ζωή των βλεφαρίδων σας, δημιουργώντας την ιδανική βάση για μακρύτερες, πλουσιότερες βλεφαρίδες, οι οποίες παραμένουν ευλύγιστες υγιείς!

Δείτε σε αυτό το video την Kendall, που «μιλά με τα μάτια» στην πρώτη της καμπάνια για την Estée Lauder...

{youtube}kiwrcZyUNIY&feature{/youtube}

Το νέο Little Black Primer της Estée Lauder, τριπλασιάζει τους ρόλους του, λειτουργώντας τόσο ως μια απαλή απόχρωση βλεφαρίδων, όσο και ως μια αδιάβροχη επικάλυψη. Είναι το Little Black Dress των βλεφαρίδων, μια ενιαία, αλάνθαστη φόρμουλα για όλες τις περιστάσεις, η οποία ταιριάζει σε κάθε συλλογή μακιγιάζ και βοηθά τις βλεφαρίδες να διατηρούν το σχήμα τους.

Untitled 2


Όσο για τους 4 λόγους που το κάνουν να διαφέρει από οποιοδήποτε άλλο primer της αγοράς και θα σας κάνουν να το αγαπήσετε, όπως εγώ:

- προσθέτει μια μαύρη απόχρωση και είναι μακράς διαρκείας - όχι απλώς όλη την ημέρα αλλά και όλη τη νύχτα

- είναι αρκετά ελαφρύ και μπορεί να φορεθεί κάτω από τη μάσκαρα για επιπλέον όγκο, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του

- χαρίζει -εκτός από θρέψη- αδιάβροχες βλεφαρίδες και συμβάλλει στη μείωση των μουτζούρων και του ξεφλουδίσματος

-το ελαφρά καμπυλωτό βουρτσάκι προσθέτει επιπλέον καμπύλη και ανόρθωση στις βλεφαρίδες

Και φυσικά, η φόρμουλά του είναι οφθαλμολογικά ελεγμένη και ασφαλής για χρήση με φακούς επαφής. Κυκλοφορεί σε ένα μέγεθος για όλες τις βλεφαρίδες.

Untitled4


Το Little Black Primer, απαραίτητο σε κάθε γυναικεία τσάντα, θα βρίσκεται στα stand της Estee Lauder το Φεβρουάριο 2015.