Grammy Awards 2015: Αυτά είναι τα beauty looks που ξεχώρισαν!

Βιβή Αγγελάκη
Grammy Awards 2015: Αυτά είναι τα beauty looks που ξεχώρισαν!

Οι πιο εντυπωσιακές παρουσίες...

Όταν μιλάμε για βραβεία και εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, τότε τα Grammys Awards σίγουρα είναι από τα πιο λαμπερά events της χρονιάς! Η φετινή, 57η απονομή των βραβείων τα είχε όλα : καλοντυμένες , κακοντυμένες, λάμψη και φυσικά επικές beauty επιλογές, που πραγματικά έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Απρόσμενα makeup looks και hairstyles, ακόμη και stars που επέλεξαν να κάνουν το ντεμπούτο τους με το νέο look τους (όπως η Rita Ora ή η Katy Perry) μας εντυπωσίασαν και φυσικά σας τις παρουσιάζουμε ευθύς:

Beyoncé

463020108 10

Απλά εκθαμβωτική. Το nude μακιγιάζ της- η shimmering σκιά ματιών σε σαμπανιζέ αποχρώσεις και το glossy nude για τα χείλη της- σε συνδυασμό με τη λαμπερή επιδερμίδα της και τα χαλαρά beachy waves έδιναν έναν αέρα φρεσκάδας στο όλο look της, αποδεικνύοντας, για μια ακόμη φορά, ότι είναι πραγματικά βασίλισσα!

Katy Perry

hbz-beauty-grammys-katy-perry 1

Με νέο κοντό καρέ στο χρώμα της λεβάντας με ελαφρύ κυματισμό, η Katy έκανε την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί. Όσο για το μακιγιάζ της το έντονο cat eye look, οι μακριές βλεφαρίδες της, τα καλοσχηματισμένα φρύδια της αλλά και η μεταλλική λάμψη των χειλιών της, την έκαναν ξεχωριστή.

Rita Ora

hbz-beauty-grammys-rita-ora 1

Έκανε το ντεμπούτο της με το νέο κοντό- pixie- κούρεμά της, αφήνοντας τους πάντες άφωνους! Ακόμη, η shimmering ασημένια σκιά στις εσωτερικές γωνίες των ματιών της, πρόσθεσε ακόμη πιο glam αέρα στο smokey eye look της Rita.

Rihanna

hbz-beauty-grammys-rihanna 1

Χωρίς έντονο μακιγιάζ, με καλοσχηματισμένα φρύδια και πιάνοντας τα μαλλιά της σε ένα messy bun, η RiRi έλαμπε, αφήνοντας να φανεί η φυσική ομορφιά της.

Gwen Stefani

hbz-beauty-grammys-gwen-stefani 1

Η αλήθεια είναι πως δεν την έχουμε συνηθίσει χωρίς κάποιο έντονο χρώμα στα χείλη της. Η Gwen αποφάσισε για αυτή την εμφάνισή της στα Grammys να ακολουθήσει ένα natural - shimmering nude makeup. Έτσι, τα γεμάτα φρύδια της, το ουδέτερα bronzy χείλη της, οι μεγάλες βλεφαρίδες της αλλά και ο πανέμορφος κότσος της, την έκαναν να ξεχωρίζει.

Δείτε τα υπόλοιπα beauty looks στη gallery!