Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για το νέο πρόσωπο της συλλογής μακιγιάζ Armani!

Βιβή Αγγελάκη
Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για το νέο πρόσωπο της συλλογής μακιγιάζ Armani!

Είναι ανερχόμενο αστέρι του Χολιγουντιανού σινεμά, που ξεκίνησε την καριέρα της από την τηλεόραση σε ηλικία 10 ετών, στο Τορόντο.


Είναι όμορφη, ταλαντούχα και στα 27 της, η Sarah Gadon έχει παίξει σε 20 κινηματογραφικές ταινίες και 30 τηλεοπτικές ταινίες, ενώ σπούδαζε στην Δραματική Σχολή του Πανεπιστημίου του Τορόντο.

Το 2011, σηματοδότησε την ερμηνεία της στην ταινία του David Cronenberg "A Dangerous Method". Την επόμενη χρονιά, ο διάσημος σκηνοθέτης ζήτησε στην ηθοποιό να πρωταγωνιστήσει στο πλάι του Robert Pattinson στην ταινία "Cosmopolis", η οποία παρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ των Καννών, τον Μάιο του 2012. Τον Αύγουστο του 2014, δέχτηκε εξαιρετικές κριτικές για την ερμηνεία της στο θρίλερ "Enemy" του Καναδού σκηνοθέτη Denis Villeneuve, στην οποία πρωταγωνίστησε μαζί με τους Jake Gyllenhaal, Mélanie Laurent και Isabella Rossellini. Γι' αυτό τον ρόλο κέρδισε το Βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού στα Canadian Screen Awards.

Αλλά σε αυτό το σημείο θα αφήσουμε το video να μιλήσει!

{youtube}SLMXvKbL2Rw&feature{/youtube}

"Η Sarah έχει πιο εκλεπτυσμένα, κλασικά όμορφα χαρακτηριστικά: ξανθά μαλλιά, καθαρή επιδερμίδα και κρυστάλλινα μάτια. Για εμένα είναι ένα παράδειγμα σύγχρονης ομορφιάς. Με κέρδισαν τα διάφανα, φρέσκα μάτια όπως και η φυσική της κομψότητα" λέει ο Giorgio Armani. Η Linda Cantello, International Make-up Artist Giorgio Armani, προσθέτει: "Η Sarah έχει την πιο υπέροχη επιδερμίδα. Το να δουλεύω μαζί της είναι απολαυστικό, είναι πανέμορφη, εξωτερικά και εσωτερικά".