Hilary Duff: Δε θα πιστεύετε από πού εμπνεύστηκε το νέο χρώμα των μαλλιών της!

Βιβή Αγγελάκη
Hilary Duff: Δε θα πιστεύετε από πού εμπνεύστηκε το νέο χρώμα των μαλλιών της!

Η ίδια αποκαλύπτει σε συνέντευξή της...

Ναι η Άνοιξη απαιτεί αλλαγές, οι stars τις τολμούν αλλά αυτό που πραγματικά έχει ενδιαφέρον και μας κινεί την περιέργεια κάθε φορά, είναι να δούμε κάθε φορά από πού αντλούν την έμπνευσή τους για το νέο τους look! Γιατί, η αλήθεια είναι πως για τις περισσότερες δεν είναι τυχαίες αλλαγές ή της τελευταίας στιγμής- τύπου δεν ξέρω τι να κάνω και απλά θα μπω σε ένα κομμωτήριο να αλλάξω τα μαλλιά μου - αλλά σχέδια εκ προμελέτης...

Πριν λίγες μέρες , ήταν που γράφαμε για τη μεγάλη αλλαγή της Hilary Duff! Η 27 χρονη star μετά τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες που αναδείκνυαν το καλλίγραμμο- πλέον- κορμί της , μας ξάφνιασε με το hairlook γοργόνας που υιοθέτησε στα μαλλιά της!

dt6846n7i 9e276

Το νέο, τιρκουάζ χρώμα στα μαλλιά της ήταν πραγματικά μια έκπληξη που ομολογουμένως πολύ της πήγαινε! Κι ενώ λίγες από εμάς θα το τολμούσαμε, η Hilary όχι μόνο δεν το μετάνιωσε αλλά δείχνει να το απολαμβάνει.

spl987935 003 8bb8e

Χθες, λοιπόν, η star εμφανίστηκε στο The Ellen DeGeneres Show και σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση αποκάλυψε τις πηγές έμπνευσής της για το νέο της χρώμα στα μαλλιά αλλά και για τις αντιδράσεις του μικρού της γιού, Luca .

spl987938 008 caa9d

«Ποτέ έως τώρα δεν είχα κάνει μια τέτοια αλλαγή. Ήμουν στο Cabo με το γιο μου και κοίταζα τον ωκεανό, και εκείνη την ώρα ένιωσα ότι θα ήθελα να έχω αυτό το γαλαζοπράσινο χρώμα στα μαλλιά μου. Ακόμη, με ενέπνευσαν τα μπλε μάτια της Ellen DeGeneres. Κι έτσι το αποφάσισα!»

spl987938 001 e181a

Όσο για το πώς προτιμά τα μαλλιά της, ο 3 ετών Luca, η Hilary εξηγεί: « Δεν του αρέσουν οι κότσοι και τα ponytails και προτιμά να με βλέπει με τα μαλλιά μου κάτω.»

spl987986 003 7b9cb

Διαβάστε ακόμη:

Αντιγράψτε το beauty look της Olga Kurylenko και εντυπωσιάστε!

Αυτό είναι το hair accessory που προστάζει η Άνοιξη και φοράει η Κατερίνα Στικούδη!