Καθάρισε το πρόσωπο και τα μάτια σου με το πιο απαλό ανθόνερο!

Καθάρισε το πρόσωπο και τα μάτια σου με το πιο απαλό ανθόνερο!

Η Klorane ανακάλυψε και εκχύλισε ένα μοναδικό, σπάνιο άνθος 

Ακούγοντας τη λέξη "Κυανοκενταυρίδα", σίγουρα το μυαλό σου δεν θα πάει στην ομορφιά. Κι όμως, αυτό είναι ένα από τα πιο σπάνια, ευεργετικά άνθη για την ομορφιά μας, το οποίο οι ερευνητές της Klorane κράτησαν τρυφερά στα χέρια τους, ερεύνησαν τις ιδιότητές του και ανακάλυψαν πως το "νερό" του είναι ό,τι πιο απαλό θα μπορούσαμε να σκεφτούμε για την φροντίδα των ματιών και του προσώπου!

Από τη στεφάνη, λοιπόν, του πανέμορφου κυανού αγριολούλουδου που ονομάζεται Centaurera cyanus L., τα Εργαστήρια Klorane εκχύλισαν ένα μοναδικό ανθόνερο, πηγή ευεξίας και καταπράυνσης για την τόσο ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια. Περισσότερο από ποτέ στο πέρασμα των χρόνων, η σειρά με εκχύλισμα Κυανοκενταυρίδας γίνεται must στην καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας μας, καθώς το αγνό και ασφαλές ανθόνερο που περιέχει την περιποιείται με τον πιο ντελικάτο τρόπο!

Η αλήθεια είναι πως δεν μπορείς να ξεχωρίσεις κάποιο αγαπημένο προϊόν από την σειρά, οπότε σου προτείνουμε να ξεκινήσεις τη "γνωριμία" σου μαζί της δοκιμάζοντας το Kαθαριστικό ανθόνερο με καταπραϋντική κυανοκενταυρίδα.

Σε ένα πρακτικό φιαλίδιο με αντλία που επιτρέπει τη σωστή αποδέσμευση προϊόντος στο βαμβάκι με ένα απλό πάτημα, το ανθόνερο αφαιρεί αποτελεσματικά, εύκολα και γρήγορα το μακιγιάζ από το πρόσωπο και τα μάτια. Πολύ απαλό, χωρίς άρωμα, χωρίς paraben και χωρίς αλκοόλη, σέβεται το δέρμα και τα μάτια και είναι εξίσου κατάλληλο και για όσους φορούν φακούς επαφής. Θα το διαπιστώσεις αμέσως: το δέρμα ηρεμεί άμεσα, ενυδατώνεται, γίνεται πιο απαλό και ελαστικό, και η αίσθηση αυτή μεταφέρεται σε όλες τις αισθήσεις- υπέροχο!