Αυτή η αλλαγή στα μαλλιά της Κατερίνας Στικούδη μας αρέσει πολύ!

Βιβή Αγγελάκη
Αυτή η αλλαγή στα μαλλιά της Κατερίνας Στικούδη μας αρέσει πολύ!

Δείτε το νέο της hairlook

Αγαπά τις αλλαγές στην εμφάνισή της και δε διστάζει να τις τολμά στα μαλλιά της- άλλωστε ξέρει να τις υποστηρίζει πολύ καλά! Μέσα σε λίγους μήνες έχουμε δει την Κατερίνα Στικούδη κοκκινομάλλα, με σκούρα καστανά μαλλιά, ενώ το πιο πρόσφατο χρώμα της ήταν το ξανθό, αφήνοντας να φαίνεται η έντονη αντίθεση με τη ρίζα των μαλλιών της.

drtnetyujrt 69eee

Η όμορφη τραγουδίστρια, που έχει αποκαλύψει ότι το καστανό χρώμα είναι το φυσικό της, μόλις χθες εμφανιζόμενη στην εκπομπή «Ελένη» έκανε πολλούς να κολλήσουν στην οθόνη...

Με πιο ανοιχτό ξανθό χρώμα στα μαλλιά της και με ένα διαφορετικό hairstyle που ξέφευγε από το συνηθισμένο ίσιο που τον τελευταίο καιρό είχε υιοθετήσει, η Κατερίνα έδειχνε πιο ανανεωμένη από ποτέ!

rtyhebtuyryt ec2cd

Οι μπούκλες της χάριζαν έναν extra φυσικό όγκο στα μαλλιά της και σε συνδυασμό με το απαλό μακιγιάζ της αλλά και το όμορφο καλοκαιρινό φόρεμά της, μας άρεσαν πολύ καθώς φώτιζαν το πρόσωπό της και έδιναν ένα πιο παιχνιδιάρικο αέρα στο look της.

uituolyui d7c46

Φυσικά μερικές ώρες αργότερα από αυτή την εμφάνισή της η νεαρή τραγουδίστρια φρόντισε να ανεβάσει φωτογραφίες της στoυς προσωπικούς λογαριασμούς στα social media κάνοντας ζουμ στο νέο της hairstyle!

Διαβάστε ακόμη:

Η Demy είναι ακόμη πιο κούκλα άβαφη!

Θα φορούσατε το ανοιχτό μωβ κραγιόν της Rihanna;