Nivea Sun: Προστάτευσε τον εαυτό σου. Προστάτευσε αυτούς που αγαπάς!

Nivea Sun: Προστάτευσε τον εαυτό σου. Προστάτευσε αυτούς που αγαπάς!

Πάνω στην ώρα, η νέα καμπάνια της NIVEA μας υπενθυμίζει πόσο σημαντική είναι η προστασία κάτω από τον ήλιο

Μέσα από μια μοναδική καμπάνια η NIVEA, η Νο1 μάρκα φροντίδας της επιδερμίδας, αποδεικνύει με τον πλέον δημιουργικό τρόπο την ανάγκη προστασίας από την υπεριώδη ακτινοβολία (UV), εμπλουτίζοντας παράλληλα την κορυφαία σειρά αντηλιακής προστασίας Protect & Bronze με το Προστατευτικό Λάδι Ενεργοποίησης Μαυρίσματος σε πρακτική μορφή spray και την After Sun Λοσιόν Επιμήκυνσης Μαυρίσματος.


Σε συνεργασία με τον κορυφαίο καλλιτέχνη και σκηνοθέτη Thomas Leveritt η NIVEA δημιούργησε μια νέα επικοινωνιακή καμπάνια αξιοποιώντας το έργο του, με στόχο να ευαισθητοποιήσει το κοινό γύρω από τους κινδύνους της UV ακτινοβολίας και την ανάγκη αντηλιακής προστασίας. Ο Thomas Leveritt στο βίντεο με τίτλο «Πώς σας βλέπει ο ήλιος (How the sun sees you)», χρησιμοποιώντας κάμερες UV δείχνει στον κόσμο πώς πραγματικά είναι κάτω από τον ήλιο όταν δε χρησιμοποιεί αντηλιακή προστασία. Ο ίδιος σχολίασε σε ειδική παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα τη συνεργασία του με τη NIVEA αναφέροντας ότι : «Έχοντας ως συνεργάτη μια διεθνώς αναγνωρισμένη μάρκα όπως η NIVEA μου παρουσιάστηκαν ακόμα περισσότερες ευκαιρίες να ευαισθητοποιήσω το κοινό γύρω από τους κινδύνους έκθεσης στην υπεριώδη ακτινοβολία και να τους εκπαιδεύσω αναφορικά με την προστασία από τον ήλιο. Η συνεργασία μου με τη NIVEA με βοηθάει να αγγίξω ένα σαφέστατα πιο ευρύ κοινό».

NIVEA SUN 2 dcbe3


Από την πλευρά της η Beiersdorf Hellas δήλωσε: «Θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι οι καταναλωτές μας προστατεύουν τον εαυτό τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα από την επικίνδυνη ακτινοβολία UV απολαμβάνοντας άφοβα κάθε στιγμή κάτω από τον ήλιο». Και συνέχισε τονίζοντας: «Για το λόγο αυτό και φροντίζουμε πάντα να χρησιμοποιούμε την τελευταία τεχνολογία, η οποία έχει αναπτυχθεί από τους κορυφαίους επιστήμονες γύρω από την φροντίδα της επιδερμίδας και την προστασία από τον ήλιο, ώστε να δημιουργούμε προϊόντα τα οποία καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες της απόλαυσης αλλά και της προστασίας».


Η NIVEA λοιπόν μας προτρέπει να αφεθούμε στο ζεστό χάδι του καλοκαιρινού ήλιου προσφέροντας στην επιδερμίδα μας αντηλιακή προστασία και φυσικό μαύρισμα μαζί, με το Προστατευτικό Λάδι Ενεργοποίησης Μαυρίσματος Protect & Bronze. Η μεταξένια σύνθεσή του προστατεύει και ενυδατώνει την επιδερμίδα, ενώ με τα εκχυλίσματα προμελανίνης που περιέχει, ενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία μαυρίσματος της επιδερμίδας. Επιπλέον, μας υπενθυμίζει ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας, η υπεριώδης ακτινοβολία UV, η ζέστη και το θαλασσινό νερό ξηραίνουν την επιδερμίδα μας. Και γι' αυτό, μετά από μακρά έκθεση στον ήλιο μας προτείνει τη νέα NIVEA After Sun Λοσιόν Επιμήκυνσης Μαυρίσματος. Η νέα λοσιόν, με την ελαφριά σύνθεσή της, καταπραΰνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα χαρίζοντας πλούσια ενυδάτωση ενώ, χάρη στα εκχυλίσματα προμελανίνης ενεργοποιεί τη μελανίνη που παράγουν τα κύτταρα της επιδερμίδας προσφέροντας μεγαλύτερη διάρκεια στο μαύρισμά μας.