Αποκτήστε ορατά πιο νεανική επιδερμίδα ενισχύοντας το μεταβολισμό της!

Βιβή Αγγελάκη
Αποκτήστε ορατά πιο νεανική επιδερμίδα ενισχύοντας το μεταβολισμό της!

Το δέρμα μας είναι η πρώτη γραμμή άμυνας απέναντι σε εξωτερικούς παράγοντες, όπως η ατμοσφαιρική ρύπανση, η ηλιακή ακτινοβολία, ο καπνός κλπ... Ο λιγότερο γνωστός του ρόλος είναι ότι αποτελεί ένα εργοστάσιο μεταβολικής δραστηριότητας.

Όπως είναι σημαντικό για το σώμα μας να ενισχύσουμε το μεταβολισμό του, το ίδιο σημαντικό είναι να ενισχύσουμε και τις μεταβολικές λειτουργίες της επιδερμίδας μας.

Τα YOUTH LAB. είναι μια καινοτόμα ελληνική σειρά δερμοκαλλυντικών, που αντιμετωπίζουν τις ανάγκες του δέρματος μέσα από μια σύγχρονη οπτική γωνία: την ενίσχυση του μεταβολισμού της επιδερμίδας. Με τις προηγμένες φόρμουλές τους καταφέρνουν να μας χαρίσουν μια ορατά πιο νεανική και υγιή επιδερμίδα, ενισχύοντας το μεταβολισμό της!

logo all 4f804

Επιλέγοντας προϊόντα καθαρισμού, ενυδάτωσης , αντιγήρανσης , περιποίησης σώματος , αντηλιακής προστασίας , YOUTH LAB. διασφαλίζετε το σταδιακό χτίσιμο της νεανικής σας όψης. Από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές η επιδερμίδα φαίνεται ορατά πιο νεανική, λαμπερή και υγιής!

Συστήνονται από δερματολόγους, δεν περιέχουν γλουτένη, parabens, ή άλλα επιθετικά δραστικά συστατικά.
Θα σας ενθουσιάσουν τα ευχάριστα αρώματα και οι μοναδικές υφές τους που απορροφώνται άμεσα αφήνοντας την επιδερμίδα σας αναζωογονημένη!

Τα δερμοκαλλυντικά YOUTH LAB. θα τα βρείτε σε φαρμακεία, επιλεγμένα σημεία πώλησης αλλά και στο www.youthlab.com σε πολύ προσιτές τιμές!

*Extra Tip: Οι αγορές στο site www.youthlab.com γίνονται με δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα!