Αυτά είναι τα δύο νέα αρώματα Κορρές που θα σας ενθουσιάσουν!

Βιβή Αγγελάκη
Αυτά είναι τα δύο νέα αρώματα Κορρές που θα σας ενθουσιάσουν!

Ο αισθησιασμός και η ισχύς του μαύρου, οι δύο όψεις των νέων αρωμάτων!

Πολύτιμα μαύρα συστατικά ερμηνεύονται μέσα από την τέχνη της υψηλής αρωματοποιίας -Black Sugar και Black Pepper. Οι νότες τους γλυκαίνουν ή γίνονται ακόμα πιο έντονες, καθώς μπλέκονται με θηλυκά άνθη ή με γήινα, ξυλώδη συστατικά.

Για όλες εμάς... Η χαρακτηριστική, γοητευτική αρωματική υπογραφή της Μαύρης Ζάχαρης ισορροπείται με oriental στοιχεία, τη διακριτική φρεσκάδα και την αίσθηση πούδρας του Oriental Lily και το ζωηρός, μεθυστικό χαρακτήρα της Βιολέτας και της Βανίλιας.

BLACK SUGAR EDT 96dfd

Μία συμφωνία από νότες γεμάτες, θηλυκές, και μία γλυκιά αίσθηση που «υποθάλπει» τη γυναικεία δύναμη και το γοητευτικό, αναπάντεχα δυναμικό χαρακτήρα.

Όσο για τους άντρες που μας περιβάλλουν, το ανδρικό άρωμα με Μαύρο Πιπέρι είναι αυτό θα τους κάνει να παρασύρουν με την ισχύ και τον αισθησιασμό τους.

BLACK PEPPER EDT POUR HOMME 92ca1

Ακολουθώντας το γήινο, ξυλώδες μονοπάτι.Φρέσκες, φρουτώδεις νότες -Λεμόνι, Μανταρίνι, Ανανάς, Γκρέιπφρουτ- παραχωρούν τη θέση τους στις πολύτιμες νότες από Μαύρο Πιπέρι, που ενώνονται με τη σειρά τους με το Κάρδαμο, τη Λεβάντα, το ινδικό Gurjum, το Cashmere για να διαμορφώσουν τον αρρενωπό πυρήνα του αρώματος.

Οι φόρμουλες των αρωμάτων Κορρές δεν περιέχουν συνθετικές ουσίες και το αλκοόλ είναι φυσικής προέλευσης, όπως από σιτάρι ή καλαμπόκι, ενώ το Δενδρολίβανο έχει επιλεγεί ως το φυσικό αντιοξειδωτικό μέσο της σύνθεσης.