Drew Barrymore: Ο απίστευτος λόγος που κοιμάται με eyeliner στα μάτια της!

Βιβή Αγγελάκη
Drew Barrymore: Ο απίστευτος λόγος που κοιμάται με eyeliner στα μάτια της!

Δεν πάει ο νους σου...

Θα το έχεις διαβάσει χιλιάδες φορές από αυτή εδώ τη στήλη (και ελπίζω να το κάνεις πράξη) : Ένα από τα must-do της καθημερινήςμας ρουτίνας είναι το ντεμακιγιάζ! Όσο κουραστική μέρα κι αν είχες, όσο αργά και αν γύρισες, το να απομακρύνεις τους ρύπους ή το μακιγιάζ από την επιδερμίδα σου είναι το μυστικό (ή τουλάχιστον ένα από τα μυστικά) μιας λαμπερής επιδερμίδας.


Κι ενώ όλα αυτά τα ξέρουμε εδώ και καιρό, η Drew Barrymore έρχεται να ανατρέψει- κάπως- τα δεδομένα , αποκαλύπτοντας πως λίγο πριν πέσει για ύπνο... βάφεται και ο λόγος σίγουρα θα σε ξαφνιάσει!

351222 drew barrymore ce26f


Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Allure, η πρωταγωνίστρια της κινηματογραφικής επιτυχίας Charlie's Angels , δήλωσε τα εξής: «Αφού κάνω τη βραδινή περιποίηση της επιδερμίδας μου, λίγο πριν κοιμηθώ, κάνω μια γραμμή στην εξωτερική γωνία των κάτω βλεφαρίδων μου με ένα μαλακό μαύρο μολύβι- συνήθως χρησιμοποιώ το Flower That's So Kohl (που να σου θυμίσω ανήκει στη δική της σειρά ομορφιάς Flower Beauty.)»


Και συνεχίζει: «Ακούγεται λίγο τρελό, αλλά ξυπνάω με ένα τέλειο, smudgy eye makeup (μουτζουρωμένο μακιγιάζ στα μάτια ) -σαν να έχει κάνει smokey eyes. Σηκώνομαι από το κρεβάτι , δεν κάνω απολύτως τίποτα και να παίρνω συγχαρητήρια για το μακιγιάζ μου.»

Drew Barrymore brides beauty columnist d1fea


Φυσικά, η Drew δεν είναι η μόνη που έχει αποκαλύψει πως κοιμάται βαμμένη! Η Kim Kardashian κατά το παρελθόν έχει αποκαλύψει : «Όταν βαριέμαι πολύ και δεν μπορώ να σηκωθώ να βαφτώ για την επόμενη μέρα, κοιμάμαι με το μακιγιάζ»!