Η Kiehl's και ο Derek Zoolander ενώνουν τις δυνάμεις τους!

Βιβή Αγγελάκη
Η Kiehl's και ο Derek Zoolander ενώνουν τις δυνάμεις τους!

Και αποκαλύπτουν το μυστικό για να δείχνει το κοινό "εξωφρενικά όμορφο"...

Δεκαπέντε χρόνια μετά, ο Derek Zoolander- το θρυλικό μοντέλο- επιστρέφει απόλυτα ανανεωμένος στις κινηματογραφικές αίθουσες με μια νέα beauty συνεργασία, αποδεικνύοντας μας έμπρακτα πως έχει βρει το μυστικό της νεότητας! Με αφορμή, λοιπόν, την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας "ZOOLANDER NO. 2" στην Ελλάδα αυτή την Πέμπτη, είπαμε να το μοιραστούμε μαζί σου!

FOUNDATIONALPOST3 a0c06

Επίσημος χορηγός ομορφιάς της ταινίας Zoolander No. 2 δεν είναι άλλος από το αγαπημένο μας brand, Kiehl’s Since 1851, που συμπράττει με τον πρωταγωνιστή της ταινίας Derek Zoolander στον ευγενή αγώνα ενάντια στο γήρας. Οι ειδικοί της Kiehl’s γνωρίζουν ένα-δύο πράγματα για το πώς να μην αφήσεις το πέρασμα του χρόνου να αφήσει το σημάδι του στην επιδερμίδα, γι’ αυτό η συνεργασία μεταξύ της εταιρίας που μετρά 165 χρόνια ζωής και του θρυλικό μοντέλου είναι τόσο επιτυχημένη σα να λέμε “κύλησε η αντιγηραντική κρέμα και βρήκε το βαζάκι της”.

fdgsdfg 0f6ac


Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τον Derek στη νέα του ταινία Zoolander No. 2” λέει η Cheryl Vitali, General Manager της Kiehl’s Worldwide. "Ο Derek με κάθε ευκαιρία εκφράζει το πάθος τους για εξωφρενικά όμορφη επιδερμίδα έτσι ήταν για εμάς αυτονόητο ότι θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε μαζί για να δημιουργήσουμε προγράμματα ομορφιάς για άνδρες και γυναίκες. Θέλαμε επίσης να υποστηρίξουμε τη ταινία του και να μοιραστούμε αυτό το εγχείρημα με τους πελάτες μας.”

dzfgasrgser 5a934

Επιπλέον, οι πελάτες και οι φίλοι της Kiehl’s θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν το καλύτερο τους ‘Blue Steel’ βλέμμα για να κερδίσουν δώρα αλλά και να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό ώστε να κερδίσουν προσκλήσεις για την ιδιωτική προβολή της ταινίας.

kiehlszoolander9f 2 web 8edfa

Την ταινία έχει σκηνοθετήσει ο Ben Stiller και εκτός από τον ίδιο στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Owen Wilson, Will Ferrell, Penélope Cruz, Kristen Wiig, Fred Armisen, Milla Jovovich, Christine Taylor, Justin Theroux και Kyle Mooney. Το σενάριο υπογράφουν οι Justin Theroux και Ben Stiller και οι Nick Stoller και John Hamburg. Παραγωγοί είναι ο Stiller και οι Stuart Cornfeld, Scott Rudin και Clayton Townsend . Ο Jeff Mannis είναι ο executive producer.

kiehlszoolander9f 1 web bc9e1

Η συνεργασία της Kiehl’s με τον Derek Zoolander αναμένεται να αφήσει ένα ανεξίτηλο σημάδι ομορφιάς στον κόσμο που θα συζητιέται ανά τους αιώνες!