Super hot beauty news για την Ellie Goulding!

Βιβή Αγγελάκη
Super hot beauty news για την Ellie Goulding!

Είναι το νέο πρόσωπο αγαπημένου beauty brand...

Στις αρχές του χρόνου θα είχες διαβάσει για τη μεγάλη, beauty συνεργασία της #1 fashion blogger του πλανήτη, Chiara Ferragni με το Pantene Pro-V. Τότε είχα την ευκαιρία να ταξιδέψω μέχρι τη Μαδρίτη, να γνωρίσω από κοντά την Chiara και να την "ανακρίνω", με την καλή έννοια, προκειμένου να μάθω μερικά από τα μυστικά ομορφιάς της. (Μπορείς να δεις όλη τη συνέντευξη εδώ).

Τα hot news για το Pantene Pro-V δε σταματούν εδώ! Πριν μερικές μέρες ανακοινώθηκε και επισήμως πως η βραβευμένη τραγουδίστρια Ellie Goulding είναι το νέο πρόσωπο του Pantene Pro-V στην Αγγλία!

237A1773 Edit 21c67


Η Ellie Goulding ταιριάζει απόλυτα με αυτό που πρεσβεύει το Pantene Pro-V, είναι δυνατή γεμάτη αυτοπεποίθηση και επιτυχημένη σε ό,τι κι αν κάνει. Προκαλεί συνέχεια τον εαυτό της είτε κάνοντας σκληρή προπόνηση στο γυμναστήριο είτε τραγουδώντας σε ένα γεμάτο στάδιο είτε σαν πρότυπο ομορφιάς. Εξάλλου, όπως δηλώνει η ίδια: «Όταν νιώθω δυνατή μπορώ να κάνω τα πάντα. Όταν τα μαλλιά μου είναι δυνατά μπορώ να κάνω τα πάντα χωρίς να ανησυχώ για τη φθορά.»

7Q8A0066 Edit d72e2

Και συνεχίζει:«Καθημερινά υποβάλλω τα μαλλιά μου σε διάφορες δοκιμασίες, όπως έντονο styling ή βαφή ειδικά όταν βρίσκομαι σε περιοδεία. Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα επαγγελματικά προϊόντα κομμωτηρίου αλλά τώρα που ανακάλυψα το Pantene Pro-V δεν το αλλάζω. Τα μαλλιά μου χάρη στο Pantene Pro-V είναι όμορφα και δυνατά.»


Αποστολή των επιστημόνων του Pantene Pro-V είναι να σας εξασφαλίζουν κάθε μέρα πιο όμορφα και δυνατά μαλλιά από ποτέ. Αναζητούν ασταμάτητα ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η επιστήμη, γιατί θέλουν περισσότερα για τα μαλλιά σας και πιστεύουν ότι το ίδιο θα πρέπει να θέλετε και εσείς.

Pantene STRONGISBEAUTIFUL 0fec0


Μάλιστα, ο Ben Cooke, Pantene Pro-V Ηair Stylist Ambassador στην Αγγλία, προτείνει για τα μαλλιά της Ellie τη σειρά Pantene Pro-V “Αναδόμηση και Προστασία” για ενυδάτωση και θρέψη. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό, μαλλιά όμορφα και δυνατά!