Μαύρισμα χωρίς ήλιο; Κι όμως γίνεται σε 3 βήματα!

Βιβή Αγγελάκη
Μαύρισμα χωρίς ήλιο; Κι όμως γίνεται σε 3 βήματα!

Με τη σειρά Moroccan Glow της dr.organic, μπορούμε να έχουμε «χρυσαφί» χρώμα στην επιδερμίδα όλο το έτος!

Aνακαλύψαμε τον τρόπο να αποκτήσουμε και να διατηρήσουμε «χρυσαφί» χρώμα της επιδερμίδας μας, όλο το έτος, χωρίς τις βλαβερές επιδράσεις της πολύωρης έκθεσης στον ήλιο! Το νέο σύστημα μαυρίσματος χωρίς ήλιο, Moroccan Glow της dr.organic, μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο να έχουμε το μαύρισμα που επιθυμούμε 12 μήνες το χρόνο.

Η σειρά Moroccan Glow της dr.organic που περιλαμβάνει μία κρέμα απολέπισης, μία μους μαυρίσματος και μία ενυδατική λοσιόν, περιέχει ένα μίγμα φυσικών, βιοενεργών και βιολογικών συστατικών καθώς και έλαιο αργκάν, μια εξαιρετικά πλούσια πηγή βιταμινών, αντιοξειδωτικών και ουσιωδών λιπαρών οξέων, για ομοιόμορφο μαύρισμα & μεγαλύτερη διάρκεια!

Επειδή το μυστικό για ομοιόμορφο μαύρισμα & μεγαλύτερη διάρκεια στο σύστημα μαυρίσματος χωρίς ήλιο, «κρύβεται» στη σωστή εφαρμογή... βρήκαμε τα 3 βήματα για να το πετύχουμε μόνες μας!

morrocanoil range web d7b12


Βήμα 1ο: Moroccan Glow Body Polish Pre Tan Exfoliator 200ml (Κρέμα απολέπισης με μικροσωματίδια ηφαιστειακής λάβας και έλαιο αργκάν)

Το βήμα της απολέπισης είναι ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί αφαιρεί την πρώτη στοιβάδα των νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα και την αφήνει λεία και απαλή, κατάλληλα προετοιμασμένη και έτοιμη να δεχθεί την μους μαυρίσματος. Έτσι επιτυγχάνεται ένα πιο ομοιόμορφο μαύρισμα και με μεγαλύτερη διάρκεια.

Βήμα 2ο: Moroccan Glow Self Tan Mousse 150ml (Μους μαυρίσματος χωρίς ήλιο με έλαιο αργκάν)

Χάρη στην ελαφριά υφή της, απλώνεται εύκολα στην επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή. Το δέρμα χρωματίζεται σταδιακά, ώστε να επιτυγχάνεται ένας φυσικός τόνος ομοιόμορφου μαυρίσματος & λάμψης. Συστήνεται έλεγχος ευαισθησίας: Απλώστε μερική ποσότητα σε μικρή επιφάνεια δέρματος, 24 ώρες πριν την καθολική χρήση. Διατίθεται σε 3 αποχρώσεις (Light, Medium, Dark) για να διαλέξετε αυτή που σας ταιριάζει!

Βήμα 3ο: Moroccan Glow Body Lotion Tan Extender 150ml (Ενυδατική λοσιόν προσώπου και σώματος με έλαιο αργκάν)

Προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια στο μαύρισμα, ανανεώνει την επιδερμίδα, τονώνει και παρατείνει το χρώμα & την λάμψη της.

Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε να χρησιμοποιούμε κανονικά το αντηλιακό μας. Η έκθεσή μας στον ήλιο και η επιλογή του SPF στο αντιηλιακό που θα χρησιμοποιήσουμε, θα πρέπει να συμβαδίζουν με το φυσικό μας φωτότυπο (το χρώμα των μαλλιών και της επιδερμίδας μας) και όχι με το χρώμα που μας έχει χαρίσει το σύστημα μαυρίσματος.