Αν είσαι lipstick addict αυτή η φωτογραφία σίγουρα θα σε ενθουσιάσει!

Βιβή Αγγελάκη
Αν είσαι lipstick addict αυτή η φωτογραφία σίγουρα θα σε ενθουσιάσει!

Δε γίνεται να μην συγκινηθείς από αυτή τη φωτό!

Αν είσαι από αυτά τα κορίτσια που α) έχουν εμμονή με τα κραγιόν β) δεν ξέρουν πόσα ακριβώς έχουν στην κατοχή τους γ) έχουν τουλάχιστον ένα ξεχασμένο σε κάθε τσάντα τους και δ) κάθε φορά που θα βγουν για ψώνια θα μπουν στον πειρασμό να αγοράσουν μία καινούργια απόχρωση... τότε αυτό το άρθρο-φωτογραφία μας το αφιερώνω, γιατί δεν θα ντραπώ να σου πω, πως και εγώ είμαι lipstick addict!

landscape nrm 1433246149 maxresdefault b3e95


Η καρδιά της showbiz, λοιπόν, αυτές τις ημέρες «χτυπά» στις Κάννες όπου πραγματοποιείται το 69ο Φεστιβάλ Καννών. Εκτός, όμως, από το πλήθος των celebrities που πραγματοποιεί καθημερινά λαμπερές εμφανίσεις και τους παπαράτσι, η Γαλλική Ριβιέρα γέμισε από τα beauty team των διάσημων κυριών όπου επιμελούνται και την τελευταία λεπτομέρεια του εντυπωσιακού look τους, αποκαλύπτοντας πολλές φορές φωτογραφίες από τα backstage της προετοιμασίας τους!


Μια τέτοια, backstage beauty moment απόφάσισε να μοιραστεί μαζί μας η Susan Sarandon, η Naomi Watts και η Julianne Moore... η οποία δεν γίνεται να σε αφήσει ασυγκίνητη!

lipsticks ae3d0


Οι τρεις stars, λοιπόν, μας έδειξαν τη γεμάτη από κραγιόν L'Oréal μπανιέρα τους κάνοντάς μας να τις ζηλέψουμε ακόμη πιο πολύ!

13187912 216712432046883 1540889404 n 46c43

Γιατί γυναίκες είμαστε και πότε ένα κραγιόν δεν είναι αρκετό!